marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul Spartacus si-a dublat audienta cu noua distributie: femeile din spatele unei serii care sparge barierele

Spartacus, unul dintre cele mai populare seriale ale momentului a revenit in forta la sfarsitul lunii trecute, cu al treilea sezon, Spartacus: Vengeance. Din luna martie, primul sezon va fi difuzat la PRO TV.

Serialul Spartacus si-a dublat audienta cu noua distributie: femeile din spatele unei serii care sparge barierele

Serialul produs de canalul TV Starz a reusit sa faca audiente record, dupa ce primul episod din sezonul 3 a fost vizionat de 2.7 milioane de telespectatori. Cu o noua distributie, show-ul a reusit in ultima luna sa isi dubleze audienta pe care o avea in primul sezon, cand star era regretatul Andy Whitfield.

 

Povestea luptatorului trac capturat de romani si trimis sa devina gladiator la scoala lui Batiatus a debutat cu primul sezon in 2010 insa a facut o pauza de un an cand producatorii au aflat de vestea tragica a bolii lui Andy Whitfield.

 

"Spartacus: Vengeance" reia actiunea de la finalul primului sezon, cand in urma bataliei din Casa lui Batiatus, patronul de gladiatori a fost omorat de sclavi. Spartacus - Liam McIntyre isi asuma rolul de lider al grupului de sclavi. Ascunzandu-se de romani, Spartacus si grupul lui de razboinici planuiesc acum o razbunare impotriva celor care i-au tinut captivi. Un luptator nedreptatit cauta razbunare, un general nemilos este pe urmele lui si o vaduva innebunita vrea sa-si faca singura dreptate. Sangele, orgiile si scenele de nuditate vor curge mai mult ca niciodata intr-un serial care a atras atentia pentru ca nu tine cont de conventii.

 

Spartacus a devenit imediat preferatul a milioane de spectatori. Cu o poveste captivanta, personaje interesante, scene de lupta violente si multe momente de nuditate, Spartacus a  reusit sa isi construiasca o baza solida de fani, si datorita lui Andy Whitfield, carismaticul actor care i-a dat viata lui Spartacus in primul sezon.

 

In septembrie 2011, fanii serialului Spartacus au fost cutremurati de auzul vestii ca starul seriei, Andy Whitfield a murit, la doar 39 de ani, rapus de o boala necrutatoare. Desi anuntase retragerea sa din serial, toata lumea spera ca actorul australian sa isi revina.

 

In noile episoade, Liam McIntyre intra in pielea celui mai dur gladiator,  si desi n-a fost evitata comparatia cu Andy Whitfield, actorul a reusit sa se ridice la inaltimea lui Andy Whitfield.

 

Un mare atu al serialului au fost personajele feminine interesante si jucate de actrite fermecatoare.Leslie-Ann Brandt a aparut in rolul lui Naevia, frumoasa sclava de care se indragosteste Crixus (Manu Bennett). Povestea lor de iubire a fost extrem de populara printre fanii serialului.

 

Leslie-Ann Brandt  in Spartacus                                                     Viva Bianca in Spartacus

 

Dupa ce producatorii serialului au cautat luni intregi o actrita potrivita pentru Naevia, Leslie-Ann Brandt a aparut la auditie  cu 3 saptamani inainte de inceperea filmarilor, dupa ce isi daduse demisia din functia de consultant IT. Actrita si-a reluat rolul din sezonul 2, Spartacus: Gods of the  Arena, dar in sezonul 3 a fost inlocuita cu frumoasa Cynthia Addai-Robinson, cunoscuta pentru aparitia din Colombiana.In 2012, Leslie-Ann Brandt o sa joace alaturi de Sam Worthington, starul din Avatar, in Drift, o drama despre lumea surferilor.


O alta actrita care i-a cucerit pe fani a fost Viva Bianca, australianca de origine poloneza, care interpreteaza rolul lui Ilithyia, nevasta perfida a lui Glaber (Craig Parker) comandantul roman care l-a capturat si transformat in sclav pe Spartacus.


Insa fara indoiala vedeta feminina a serialului este Lucy Lawless, devenita celebra cu rolul Printesei Razboinice Xena. La 43 de ani, actritei nu i-a fost frica de scenele explicite de sex, lesbianism sau nuditate. Actrita care este un simbol in Noua Zeelanda reia in Spartacus: Vengeance rolul Lucretiei, nevasta sangeroasa si perversa a unui proprietar de sclavi si gladiatori.

Lucy Lawless


O alta actrita necunoscuta care a tras atentia cu ajutorul serialului a fost americanca Katrina Law, cunoscuta pentru rolul sclavei Mira care se indragosteste de Spartacus.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies