marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul “Glee” a ridicat stacheta: sarutul gay!

Comedia muzicala “Glee” a ajuns la sezonul 2 si se poate numie deja un fenomen pop-cultural. Cu primul sezon a fost unul dintre cele mai nominalizate seriale la premiile acordate pentru TV si a batut recordul avand cele mai multe titluri muzicale in Billboard Hot 100.

Serialul Glee a ridicat stacheta: sarutul gay!

In "Original Song" , cel mai recent episod din de-al doilea sezon, se pare ca fanii au primit ceea ce asteptau de multa vreme: personajele Kurt (Chris Colfer) si Blaine (Darren Criss) s-au sarutat pentru prima oara si nu a fost doar giugiuleala. Nu a fost nici disperare sexuala si nici un sarut grabit sau zbuciumat, dar mai ales nu a fost introdus spre amuzamentul publicului asa cum se intampla cand barbatii se saruta in seriale TV. A fost perfect!

Acest sarut, atat de real, este indiciul ca intre cei doi urmeaza o relatie, motiv pentru care fanii vor astepta cu mai multa nerabdare urmatoarele episoade.

Plot: Intr-un liceu ,profesorul Will Schuester reinventeaza Clubul Glee, un club care-i provoaca pe elevi sa realizeze propria muzica . Multitudinea de caractere bine conturate, diferitele etnii si orientari sexuale ale personajelor, dar mai ales multa muzica buna sunt doar cateva elemente care au reusit sa aduca serialului faima de care se bucura.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies