marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul britanic "Downton Abbey" se va incheia in 2015, dupa cel de-al saselea sezon

Serialul de televiziune "Downton Abbey" se va incheia in 2015, dupa difuzarea celui de-al saselea sezon, potrivit mai multor surse citate de presa britanica.

Serialul britanic Downton Abbey se va incheia in 2015, dupa cel de-al saselea sezon

Acest serial britanic de mare succes, cu o actiune plasata la inceputul secolului al XX-lea si al carui prim sezon a fost difuzat in 2010, se va incheia in toamna acestui an, iar creatorul sau, Julian Fellowes, va putea astfel sa se concentreze asupra unui nou serial TV, productia americana "The Gilded Age". De asemenea, vedetele acestui serial produs de postul britanic ITV, inclusiv Michelle Dockery si Hugh Bonneville, au fost vazute de curând in Statele Unite la diverse intâlniri cu producatori americani cu care au discutat despre viitoarele lor colaborari, informeaza contactmusic.com.

 

 

"E un secret deja cunoscut, «Downton Abbey» se va incheia in acest an. Unii dintre actorii din distributie au lasat sa se inteleaga ca vor fi liberi sa joace in alte proiecte dupa vara acestui an. Unii sunt interesati de proiecte in Statele Unite, unde «Downton Abbey» este la fel de popular ca si in Marea Britanie", a dezvaluit o sursa pentru tabloidul Daily Mirror.

 

 

 

"Joanne Froggatt, Edith Carmichael si Allen Leech au mers la Los Angeles pentru a participa la o ceremonie de decernare a unor premii, saptamâna trecuta, si avut acolo o serie de intâlniri pentru a discuta despre viitoarele lor roluri in cinema si televiziune", a adaugat aceeasi sursa

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies