marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selma Blair: actrita a aratat cat de sexy este costumata in diavolita in serialul Anger Management

Anger Management, serialul in care Selma Blair joaca rolul terapeutului lui Charlie Sheen s-a intors din aceasta iarna cu sezonul 2 pe micile ecrane din Statele Unite. Actrita in varsta de 40 de ani a reusit sa-l lase fara cuvinte pana si pe cuceritorul Charlie Sheen.

Selma Blair: actrita a aratat cat de sexy este costumata in diavolita in serialul Anger Management

Galerie foto: cum s-a transformat Selma Blair de-a lungul anilor!


Costumata in diavolita si afisand un corp de invidiat, desi este mamica de aproape 2 ani, Selma Blair apare intr-o serie de imagini promotionale din noile episoade ale serialului.La debut pe canalul FX Anger Management a devenit cel mai vizionat serial de comedie din reteaua de cablu americana, fiind urmarit in mare parte de spectatorii aflati intre 18 si 49 de ani. E drept audientele au scazut, insa s-au stabilizat pe ultimele 4 episoade suficient de mult pentru a transforma sitcomul in cel mai urmarit serial nou de comedie din reteaua de cablu americana cu o audienta medie de 4.5 milioane de americani. Primele episoade din sezonul 2 au dezamagit, inregistrand audiente mult mai mici decat cele din primul sezon.

Selma care joaca rolul prietenei si terapeutului lui Charlie Sheen va incerca sa-l seduca pe acesta in noile episoade din serial. Serialul va rula non stop pe postul FX cu mici pauze de sarbatori sau intreceri sportive. Tatal lui Charlie Sheen - Martin Sheen va juca un personaj constant incepand cu sezonul 2 in serialul unde are rolul.... tatalui lui Charlie.


Actrita are numai cuvinte de lauda la adresa lui Charlie Sheen: "Este confidentul meu, este o persoana minunata si este mereu alaturi de mine. Nici macar nu am citit scriptul inainte de a accepta rolul, stiam ca Charlie Sheen este un actor talentat asa ca nu am stat mult pe ganduri" a declarat aceasta.


Actrita si-a revenit si pe plan personal dupa ce anul trecut s-a despartit de partenerul ei Jason Bleick. Cei doi au impreuna un baietel in varsta de doi ani, primul copil al vedetei.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies