marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seinfeld se intoarce la PRO CINEMA din 1 septembrie

Din 1 septembrie, cel mai de succes serial de comedie american, Seinfeld, revine la PRO CINEMA, de luni pana joi, incepand cu ora 21:00.

Seinfeld se intoarce la PRO CINEMA din 1 septembrie

In 1988, Jerry Seinfeld si Larry David au creat serialul The Seinfeld Chronicles al carui nume a fost modificat in 1989 cu Seinfeld pentru a nu se confunda cu sitcom-ul The Marshall Chronicles. De la debutul celui de-al patrulea sezon, Seinfeld a devenit cel mai popular si cel mai de succes serial din America, episodul final fiind lansat in 1998.


In serial, Jerry Seinfeld s-a interpretat pe sine ca o caricatura a propriei persoane, rol pentru care a primit Globul de Aur in 1994.

Actorul a fost plasat de Forbes in 1998 la finalul ultimului sezon din serialul "despre nimic" pe primul loc in topul celor mai bogate staruri ale anului cu venituri 267 de milioane de dolari.


Este un cunoscut autor de carti, SeinLanguage a devenit un bestseller in SUA in 1993. Printre realizarile sale notabile din 1998 incoace se mai afla pelicula de animatie ,,Bee Movie", al carui coautor si coproducator a fost. In 1999 a colaborat la campania pentru presedintie a lui Bush, donand multi bani pentru Partidul Democrat din Statele Unite.

 


Dupa incheierea serialului, Jerry Seinfeld si-a indreptat cariera spre stand-up comedy, realizand mai multe show-uri cu care a mers in turnee in America. In 2007, Seinfeld a revenit la NBC pentru aparitia ca guest-star in episodul SeinfeldVision in 30 Rock.


In 2012, Jerry a inceput un serial difuzat pe internet, Comedians in Cars Getting Coffee, durata episoadelor fiind intre 7 si 25 de minute. Datorita succesului pe care l-a avut numarul celor 10 episoade programate pentru inceput s-au marit la 34, printre invitatii speciali numarandu-se Don Rickles si David Letterman. In 2013, Seinfeld a fost nominalizat la Primetime Emmy Award pentru acest proiect.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies