marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Captain America: The Winter Soldier: cum arata Sebastian Stan, romanul care va fi unul dintre cei mai tari eroi negativi pe marile ecrane in 2014

Revista Empire a dedicat coperta editiei din februarie super productiei Captain America: The Winter Soldier. Pe coperta apare si romanul Sebastian Stan, care are rolul negativ central in urmatorul film din seria cu super eroul Marvel.

Captain America: The Winter Soldier: cum arata Sebastian Stan, romanul care va fi unul dintre cei mai tari eroi negativi pe marile ecrane in 2014

Revista Empire implineste in 2014 25 de ani de la infiintare si pregateste mai multe numere speciale, printre care si cel cu Captain America: The Winter Soldier. Al doilea film al Primului Razunator va fi mai sumbru si mai antrenant. Pe coperta, fanii au ocazia sa vada si cum arata actorul roman Sebastian Stan, care va crea unul dintre cei mai tari eroi negativi din 2014.  El a aparut si in primul film, insa povestea lui va fi transformata in acest capitol. Pe coperta apare si eroul filmului, interpretat de Chris Evans, dar si frumoasa Scarlett Johansson.

 

 

Captain America: The Winter Soldier este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga.

 

 

Scenaristii Jack Kirby si Joe Simon vor crea noua poveste in jurul lui Bucky Barnes, bunul prieten al Capitanului America ( Chris Evans) recuperat de rusi in urma accidentului de tren din Captain America: The First Avenger. Acesta este readus la viata, spalat pe creier si transformat pe jumatate in robot-asasin pentru a fi trimis in misiuni criminale.

Bucky Barnes este jucat de romanul Sebastian Stan, iar acum personajul sau este un asasin crud, cunoscut ca The Winter Soldier.

 

Captain America: The Winter Soldie ajunge in cinematografe incepand cu 4 aprilie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies