marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sebastian Stan, in plina ascensiune la Hollywood: actorul de origine romana va juca in noua filme inspirate din universul Marvel

Actorul american de origine romana Sebastian Stan a semnat un contract avantajos cu Marvel Studios, pentru a juca in noua filme inspirate din universul benzilor desenate lansate de aceasta companie.

Sebastian Stan, in plina ascensiune la Hollywood: actorul de origine romana va juca in noua filme inspirate din universul Marvel

Totodata, actorul de origine romana a fost prezent la premiera filmului "Captain America: Razboinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier", joi seara, la El Capitan Theatre din Hollywood, Los Angeles, informeaza justjared.com. Actorul, in varsta de 30 de ani, care interpreteaza personajul principal in acest film, a fost insotit la eveniment de colegii sai de distributie - Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell si Samuel L. Jackson.

 


Sebastian Stan a jucat si in primul film din franciza "Captain America", lansat in 2011, si a dezvaluit pentru Newsarama ca a semnat un contract pentru un total de noua filme inspirate din universul Marvel. Filmul "Captain America: Razboinicul iernii", din distributia caruia mai fac parte Scarlett Johansson si Chris Evans, va avea premiera in Romania pe 4 aprilie.

 

 

 


Nascut in 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine romanǎ. El a parasit Romania la varsta de opt ani, alaturi de mama sa, de profesie pianista, pentru a se muta la Viena si ulterior la New York. In timpul scolii a jucat in filme precum "Harvey", "Cyrano de Bergerac", "Little Shop of Horrors", "Over Here" si "West Side Story". A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitatii Rutgers, dar si la Shakespeare's Globe Theatre din Londra.

 


A devenit celebru datoritǎ rolurilor Jack Benjamin din drama "Kings" si Carter Baizen din "Gossip Girls". A mai avut aparitii in filme precum "Usi rosii/ Red Doors", "Arhitectul/ The Architect", "Conjuratia tacerii/ The Covenant", "Educatia lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks", "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", "Teleportati in adolescenta/ Hot Tub Time Machine", "Lebada neagra/ Black Swan" si "Capitanul America: Primul Razbunator".

 

 

Recent, actorul de origine romana s-a remarcat in miniseria TV "Political Animals", in care a jucat alaturi de Ellen Burstyn si Sigourney Weaver.

 

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies