marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Se intalnesc in secret". Tabloidele straine scriu ca Brad Pitt ar avea o relatie cu actrita Kate Hudson

La doua luni de cand Brad Pitt si Angelina Jolie au divortat, au aparut deja primele zvonuri despre o posibila noua idila a actorului american.
Se intalnesc in secret . Tabloidele straine scriu ca Brad Pitt ar avea o relatie cu actrita Kate Hudson

Tabloidele straine au scris zilele aceasta ca Brad Pitt si-ar fi gasit alinarea in bratele altei femei, la fel de celebra. Astfel, presa straina scrie ca Pitt ar avea o relatie cu actrita Kate Hudson. Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar dupa divort acesta ar fi contacat-o iar intre ei s-ar fi infiripat o poveste de dragoste. La randul ei, Kate Hudson a trecut printr-un divort in 2007, dupa ce s-a despartit de Chris Robinson. Iar anul trecut, actrita s-a despartit de Matt Belamy, solistul trupei Muse.

"Kate este femeia misterioasa din viata lui Brad Pitt. Au devenit tot mai apropiati in ultimele saptamani si au inceput sa se intalneasca in secret" a spus o sursa apropiata celor doi pentru publicatia Woman's Day.

Insa, Daily Mail sustine ca cei doi nu se intalnesc, dupa ce o alta sursa a negat complet informatiile. Reprezentantii celor doi actori au fost contactati de taboloidul britanic Daily Mail, insa nu au oferit niciun comentariu despre aceste zvonuri.
Intre timp, ac torul a primit si decizia FBI in privinta anchetei. FBI a renuntat la o ancheta privind presupusul comportament abuziv al lui Brad Pitt fata de unul dintre copiii sai in timpul unui zbor cu avionul in luna septembrie.

Acuzatiile priveau un incident avut de actor cu fiul sau, Maddox, de 15 ani, pe durata unei calatorii cu avionul intre Franta si Los Angeles. Anturajul Angelinei Jolie a sustinut ca actorul l-a lovit pe adolescent.

"In replica la acuzatiile cu privire la un zbor (...) in care se aflau Pitt si copiii sai, Biroul Federal de Investigatii (FBI) a revizuit circumstantele (incidentului) si nu va continua ancheta", a declarat politia federala intr-un comunicat primit de AFP.
Actorul in varsta de 52 ani, care a format alaturi de Angelina Jolie cuplul cel mai adulat de la Hollywood, "nu va mai face obiectul niciunei acuzatii pe acest subiect", a precizat FBI.


Galerie foto


Modifică setările cookies