marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Se anunta a fi urmatoarea frumusete fatala de la Hollywood. Cum arata la 13 ani fiica lui Cindy Crawford

Nu se multumeste doar sa ii calce pe urme mamei sale in cariera de model. Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, isi doreste sa fie si un stare de cineva. La numai 13 ani, Kaia a reusit sa primeasca primul sau rol intr-un film.

Se anunta a fi urmatoarea frumusete fatala de la Hollywood. Cum arata la 13 ani fiica lui Cindy Crawford

2015 este deja un an excelent pentru Kaia Gerber, care a semnat un contract cu agentia de modelling IMG Models si a aparut in Teen Vogue Italia.


In plus, adolescenta a obtinut si primul sau rol intr-un film - drama Sister Cities, impresionandu-l pe regizor la auditii. "M-a dat pe spate. Instinctele si maturitatea de care da dovada la varsta ei sunt impresionante", a spus regizorul Sean Hamish.

 

Mama lui Kaia, Cindy Crawford este, poate, cel mai celebru model al tuturor timpurilor, intrecandu-le in populariatate si pe ultracunoscutele Claudia Schiffer sau Naomi Campbell. In 1995, revista Forbes a desemnat-o cel mai bine platit model din lume, strangand peste 400 de aparitii pe copertele celor mai faimoase reviste de moda.

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies