marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scurtmetrajul “L1-L5” cu Ana Ularu in rol principal a fost nominalizat la Cannes, in sectiunea Short Film Corner

Cu Ana Ularu in rolul principal, scurtmetrajul “L1-L5”, regizat de Letitia Rosculet si produs de Cloud9film, este selectat la Cannes, in sectiunea Short Film Corner.

Scurtmetrajul L1-L5 cu Ana Ularu in rol principal a fost nominalizat la Cannes, in sectiunea Short Film Corner

Inspirat dintr-o poveste reala, “L1-L5” spune poveste adevarata a regizoarei. Abordat intr-un unghi subiectiv, filmul urmareste 60 de zile din viata unei femei care, dupa un accident de masina, invata sa retraiasca viata altfel. “60 de zile din viata mea, 60 de zile emotionante, uneori dureroase, alteori presarate cu umor, dar de fiecare data altfel. L1-L5 este un film despre adaptare, despre adaptarea mea la schimbari pe care nu le-am anticipat, pe care nu le-am dorit, dar in fata carora m-am trezit brusc cu ochii larg deschisi!”, declara Letitia Rosculet.


Un proiect personal curajos, “L1-L5” reprezinta o victorie a personajului. Prezentata cu umor si sinceritate, povestea regizoarei este completata de performata actoriceasca a Anei Ularu, una dintre cele mai prolifice actrite romane ale momentului.

"L1-L5 a reprezentat pentru mine un proiect foarte curajos, o poveste puternica si emotionanta. Desi eram in mijlocul altor filmari, scenariul m-a atras atat de mult incat am decis sa ignor oboseala si sa lucrez cu echipa minunata de oameni care a facut ca acest film sa existe. Ma bucur ca povestea de supravietuire si forta cazului real din care este inspirata si-a gasit o concluzie in forma artistica. ii multumesc Letitiei pentru ca m-a ales", a declarat Ana Ularu.


Creat in 2004, The Short Film Corner, sectiune a Festivalului de Film de la Cannes, se dedica sustinerii scurt metrajelor, filmele selectionate fiind integrate intr-o retea globala de difuzare si promovare. 
 


Galerie foto


Modifică setările cookies