marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Scurta plimbare cu masina", de Paul Negoescu, participa la Festivalul Slamdance

Filmul "Scurta plimbare cu masina", in regia lui Paul Negoescu, este inclus in competitia Narativ/Experimental a Festivalului de Film Slamdance, care are loc in Statele Unite, in perioada 15 - 21 ianuarie.

Scurta plimbare cu masina , de Paul Negoescu, participa la Festivalul Slamdance

articole relationate

Festivalul gazduieste proiectiile a 86 de filme, care fac parte din patru sectiuni competitionale: Documentar, Narativ/Experimental, Animatie si Videoclip. Filmele din competitie au fost selectate de o comisie formata din cineasti care au castigat diferite premiile in cadrul editiilor trecute ale festivalului.

Pe langa cele patru sectiuni competitive, festivalul mai gazduieste inca doua categorii dedicate scurtmetrajelor: Anarchy Online Film Competition si $99 Specials, peliculele din ultima sectiune fiind produse de Slamdance si regizate de "absolventi" ai festivalului pentru 99 de dolari.

Printre regizorii care au concurat la Slamdance se numara Gina Prince-Bythewood ("The Secret Life of Bees"), Mike Mitchell ("Shrek Goes Fourth"), Seth Gordon ("Four Christmases"), Jared Hess ("Napoleon Dynamite"), Matt Nix ("Burn Notice") si Rian Johnson ("Fratii Bloom/ The Brothers Bloom").



Modifică setările cookies