marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scorpiile de la Hollywood. 9 vedete care si-au ingrozit asistentii si colegii de platou

Pe micile si marile ecrane zambesc si par cele mai placute persoane. In realitate insa, asistentii si colegii de platou sunt ingroziti si spun ca e oribil sa lucrezi cu ei.

Scorpiile de la Hollywood. 9 vedete care si-au ingrozit asistentii si colegii de platou

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan intarzie la filmari si, din cauza ei, echipele de productie amana zile intregi de filmare. Cu toate ca cei care au lucrat cu ea ii lauda talentul, ei spun ca putina seriozitate in plus nu ar strica. Si nici putin mai mult bun simt.


 

Gwyneth Paltrow

Se spune despre vedeta ca in timpul filmarilor pentru Iron Man 2 a ignorat-o complet pe Scarlett Johansson si nu i-a adresat nici macar un cuvant. In plus, se spune ca ii trateaza de sus pe jurnalisti si ca ii ignora de fiecare data cand acestia vor sa o abordeze.


 

Katherine Heigl

Blonda din "Grey's Anatomy" a refuzat sa faca o multime de lucruri pe care le-au cerut producatorii serialului si a facut scandal de fiecare data cand a fost nevoita sa filmeze scene in frig. Colegii spun ca e foarte rgeu sa lucrezi cu ea si ca nu-i convine niciodata nimic.

 

 

Julia Roberts

"Frumusica" de la Hollywood nu ar avea un suflet la fel de placut ca aspectul ei exterior. Cei care au lucrat cu ea spun ca in perioada in care filma pentru filmul "Hook" i se spunea Tinkerhell (Hell insemnand Iad in limba engleza), nu Tinkerbell, numele personajului. Se pare ca actrita e extrem de infumurata si pretentii exagerate pe platourile de filmare.

 

 

Russell Crowe

Se spune despre actor ca a aruncat cu telefonul intr-un angajat si ca are probleme de comportament. El nu isi poate mentine calmul si are constant accese de furie.

 

Vezi articolul in intregime pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies