marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Schimbari la Marvel. Avengers: Infinity War 1 si 2 va fi regizat de fratii Russo, cunoscuti pentru filmele Captain America

Cei de la Marvel sunt pregatiti sa faca anumite schimbari in viitoarele proiecte cinematografice. Astfel, conform Hollywood Reporter, urmatoarele doua filme din seria The Avengers nu vor mai fi regizate de Joss Whedon.

Schimbari la Marvel. Avengers: Infinity War 1 si 2 va fi regizat de fratii Russo, cunoscuti pentru filmele Captain America

Avengers: Infinity War 1 si 2 vor fi regizate de Joe si Anthony Russo, regizorii care s-au ocupat de Captain America: The Winter Soldier si care vor reveni la carma filmarilor si pentru  Captain America: Civil War. Cei doi cineasti vor prelua franciza de miliarde de dolari de la Joss Whedon, care a facut o treaba de minune cu primul Avengers, iar asteptarile sunt uriase si pentru Avengers: Age of Ultron, ce urmeaza sa fie lansat in cinematografele din intreaga lume in aceasta primavara.


Ei le vor filma concomitent, incepand din 2016, insa nu au ales scenaristii. Surse apropiate sustin ca vor face echipa cu cei care au scris filmul Captain America. Pentru ei, acesta este un pas urias in cariera. Avengers: Infinity War 1 si 2 au deja datele de lansare stabilite: 4 mai 2018 si 3 mai 2019. Pana atunci, fanii mai au de asteptat pana pe 1 mai 2015, cand se va lansa Avengers: Age of Ultron.

 

In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice.


 


   


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies