marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena nud din cel mai recent episod din Game of Thrones care a creat isterie in randul fanilor. Emilia Clarke: "Sunt chiar eu"

Cel mai recent episod din serialul Game of Thrones a reusit, din nou, sa le atraga atentia fanilor.

Scena nud din cel mai recent episod din Game of Thrones care a creat isterie in randul fanilor. Emilia Clarke: Sunt chiar eu

Atentie, urmeaza spoilere!

Cei care au urmarit cel mai recent episod din serialul Game of Thrones au avut parte de inca o scena nud in care protagonista este Emilia Clarke. Dupa incheierea episodului, fanii au invadat Twitterul sa afle daca a fost Emilia Clarke in scena respectiva sau a folosit dulbura. Pentru cateva ore, acesta a fost cel mai popular topic pe reteaua de socializare.
 

Motivul? Actrita a declarat ca nu mai vrea sa apara in scene nud si chiar a militat pentru mai mult scene nud in seriale si filme, de partea masculina. Ba chiar aceasta a spus ca a refuzat rolul din Fifty Shades of Grey pentru ca ar fi fost nevoita sa apara prea mult in scene de nuditate.

Actrita a confirmat pentru revista Entertaimnent Weekly ca este ea: "Mandra si puternica, eu sunt in acele scene, nu am folosit dublura. Dar, reamintesc ca nu am mai aparut goala din sezonul 3, acum e sezonul 6, a trecut ceva timp".

 

Sursa: STIRILE PROTV


Galerie foto


Modifică setările cookies