marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena in care Natalie Portman si Mila Kunis se saruta in Black Swan, votata cea mai sexy din toate timpurile

Scena a fost votata de mii de utilizatori drept cel mai sexy moment dintr-un film, in cadrul unui sondaj realizat pe internet, scrie The Sun.

Scena in care Natalie Portman si Mila Kunis se saruta in Black Swan, votata cea mai sexy din toate timpurile

Mila Kunis si Natalie Portman au facut furori in 2010, cu scenele fierbinti din "Black Swan" povestea a doua tinere dansatoare care isi extind rivalitatea intr-o prietenie ciudata. Filmul regizat de Darren Aronofsky a primit in 2011 4 nominalizari la Oscar, 3 la Globurile de Aur si 11 la premiile BAFTA.


Prietene in viata reala, actritele Natalie Portman si Mila Kunis au cautat un ajutor pentru a putea juca impreuna scena de sex din “Black Swan“. Cele doua au simtit ca niste alcool le va face sa treaca peste emotii si peste sentimentul de jena. Regizorul Darren Aronofsky a spus ca a fost cumparata o sticla de tequila pentru momentul cand s-a filmat respectiva scena, insa ca pana la urma nu a mai fost nevoie de ea.


Ambele actrite au vorbit despre scena din filmul care i-a adus lui Portman Oscarul pentru cea mai buna actrita. „A fost ciudat pentru ca eu si cu Mila suntem bune prietene. Am simtit ca mi-ar fi fost mult mai usor daca as fi facut-o cu o persoana pe care nu o cunosteam”, a declarat Natalie pentru MTV.

Mila Kunis a adaugat: „Niciodata nu trebuie sa iti judeci personajul, intotdeauna ai o justificare pentru el, are sens atunci cand o faci. Nu simti de parca tu faci acel lucru”.


Lebada Neagra/ Black Swan o are in centru pe Nina (Natalie Portman), balerina intr-o companie de balet din New York a carei viata este complet acaparata de dans. Ea locuieste cu mama sa care incurajeaza cu zel ambitia profesionala a fiicei.

Dupa ce Natalie Portman a castigat Oscarul pentru rolul din Lebada neagra, carcotasii au comentat faptul ca actrita ar datora aceasta performanta si dublurilor pe care le-a folosit pentru scenele mai dificile de dans, Kimberly Prosa si Sarah Lane.Ziarele din America nu au ezitat sa scrie despre acest lucru, unii critici ridicand chiar intrebarea daca merita intr-adevar Natalie premiul Academiei Americane de Film.

Topul mai cuprinde scene din filmele 40 Days and 40 Nights, 9 1/2 Weeks cu Mickey Rourke si Kim Besinger care practic a reinventat fantezia oamenilor de a folosi mancare in timpul actului sexual, sau momentele fierbinti dintre Angelina Jolie si Brad Pitt in Mr & Mrs Smith. Brad Pitt mai este prezent in top cu scena in care descopera pentru prima oara ce inseamna cu adevarat sa faci dragoste in filmul Meet Joe Black. Nu au fost uitati nici Diane Lane si Olivier Martinez in Unfaithful.

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies