marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena din The Revenant care a produs controverse uriase.  Studiourile 20th Century Fox, nevoite sa nege ca Leonardo DiCaprio este abuzat de un urs in film, dupa un zvon aparut pe internet

Un zvon bizar despre noul film al lui Leonardo DiCaprio a luat cu asalt internetul zilele acestea.

Scena din The Revenant care a produs controverse uriase. Studiourile 20th Century Fox, nevoite sa nege ca Leonardo DiCaprio este abuzat de un urs in film, dupa un zvon aparut pe internet

Studiourile 20th Century Fox au fost nevoite sa dezminta intr-un comunicat oficial un zvon aparut pe internet despre The Revenant, filmul regizat de Alejandro González Iñárritu, in care actor principal este nimeni altul decat Leonardo DiCaprio.


Agregatorul de stiri online, The Drudge Report, a publicat un articol in care era mentionat faptul ca "in The Revenant, exista o scena in care un urs il violeaza pe Leonardo DiCaprio", iar scena ar fi provocat reactii vehemente in sala, la previzionare.


"Ursul il rastoarna pe Leo, apoi incepe si il impinge in timpul scenei explicite de maltratare. Este violat de doua ori" sustinea articolul.


Dupa ce articolul a devenit foarte popular pe retelele de socializare, studiourile 20th Century Fox au fost nevoite sa ofere o declaratie, explicand ca in acea scena Leonardo DiCaprio nu este abuzat de urs.


"Oricine a vazut filmul poate sa confirme faptul ca ursul din film este femela si il ataca pe Hugh Glass (personajul jucat de DiCaprio) atunci cand simte ca el ar putea fi o amenintare pentru puii ei. In mod clar, nu exista nicio scena in care sa implice un viol si un urs" au scris acestia, conform The Guardian.


The Revenant a fost in centrul mai multor controverse in ultimele luni. Discutiile au inceput dupa ce mai multi membrii din echipa de productie s-au plans ca filmarile au fost un iad, din cauza conditiilor extreme de vreme.

Insa, sacrificiile par sa fi meritat, intrucat, dupa primele vizionari, presa de specialitate si cinefilii au laudat pelicula si considera ca Leonardo DiCaprio ar putea primi, in sfarsit, mult asteptatul trofeu Oscar.


In Romania, The Revenant se lanseaza pe 22 ianuarie 2016.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies