marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson, primul rol important in televiziune: aceasta va produce si va juca intr-un serial de epoca

Actrita Scarlett Johansson va juca rolul principal intr-o miniserie de televiziune bazata pe romanul "The Custom of the Country" al autoarei americane premiate cu premiul Pulitzer Edith Wharton.

Scarlett Johansson, primul rol important in televiziune: aceasta va produce si va juca intr-un serial de epoca

Scarlett Johansson, in varsta de 29 de ani si care a nascut in septembrie primul sau copil, a ajuns la o intelegere cu studiourile Sony Pictures si va fi protagonista, dar si producatorul executiv, al unui serial de televiziune care va avea opt episoade, bazat pe romanul "The Custom of the Country", publicat in 1913 de Edith Wharton, potrivit contactmusic.com.

 


Romanul "The Custom of the Country" spune povestea lui Undine Spragg, personaj care va fi interpretat de Scarlett Johansson, o tanara fara scrupule care incearca sa ajunga in cercurile inalte ale lumii mondene din New York. Scenariul miniseriei de televiziune va fi semnat de Christopher Hampton, cel care a adaptat pentru film si romanul "Ispasire" al scriitorului Ian McEwan, ecranizat in 2007 sub titlul "Remuscare/ Atonement".

 

 


Hampton a realizat un scenariu pentru un lungmetraj bazat pe cartea "The Custom of the Country" in urma cu aproape 20 de ani, rolul principal al filmului, care nu a mai fost insa realizat la momentul respectiv, ar fi trebuit sa fie jucat de actrita Michelle Pfeiffer.


Pentru Scarlett Johansson, rolul din aceasta miniserie este primul rol important intr-o productie de televiziune. In februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gala de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies