marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson si Jessica Biel, transformate total in filmul Hitchcock. Uite cat de mult s-au schimbat cele doua actrite

Revista People a publicat primele imagini cu Scarlett Johansson in rolul lui Janet Leigh si cu Jessica Biel in rolul Verei Miles. Cele doua actrite poarta proteze faciale si un machiaj elaborat care le face aproape de nerecunoscut in filmul Hitchcock.

Scarlett Johansson si Jessica Biel, transformate total in filmul Hitchcock. Uite cat de mult s-au schimbat cele doua actrite

Aceasta iarna va marca revenirea pe marile ecrane a lui Alfred Hitchcock. Interpretat de Anthony Hopkins, maestrul suspansului va aparea in filmul regizat de britanicul Sacha Gervasi, o adaptare dupa cartea "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", scrisa de Stephen Rebello. Scenariul ii apartine lui John McLaughlin, din portofoliul caruia face parte si Black Swan.

Nu doar genialul Anthony Hopkins a fost supus unei transformari care a atras atentia tuturor: Scarlett Johansson, care joaca rolul actritei Janet Leigh, protagonista uneia dintre cele mai cunoscute scene din istoria filmului, "celebra scena de la dus" din Psycho a suferit si ea o transformare majora. Scarlett Johansson a declarat ca acest rol este o mare provocare a carierei ei. Regizorul Sacha Gervasi a fost impresionat de modul in care Scarlett a reusit sa intre in pielea lui Janet Leigh. Janet Leigh a fost una dintre actritele fetis ale lui Hitchcock alaturi de Grace Kelly, Kim Novak, Doris Day, Eva Marie Saint si Tippi Hedren.
 

Jessica Biel (prima imagine) si  Scarlett Johansson (a doua imagine)


Cariera actritei Janet Leigh ia o turnura importanta in 1960 cand este distribuita in Psycho, in regia lui Alfred Hitchcock. Filmul prezinta viata tinerei si nefericitei Marion Crane, angajata unei banci. Fiindu-i incredintati multi bani de catre banca, Marion considera ca e o oportunitate sa inceapa o viata noua si fuge cu banii. Dar drumul o duce la un motel izolat, The Bates Motel, unde se declanseaza cosmarul... Pentru prestatia sa actoriceasca, este recompensata cu Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar si este nominalizata la Oscar.

Jessica Biel are si ea un rol cheie in filmul lui Sacha Gervasi: o va juca pe actrita Vera Miles, o alta favorita a lui Hitchcock. "Este imposibil sa o faci pe Jessica sa arate ca o femeie prost imbracata insa am incercat asta" a dezvaluit regizorul. Despre Vera Miles se spune ca trebuia sa fie succesoarea lui Grace Kelly dupa ce a semnat un contract de a face 5 filme alaturi de Hitchcock. Actrita trebuia sa fie starul in filmul Vertigo, insa faptul ca a ramas insarcinata a dus la ruptura relatiei ei cu regizorul britanic. 
 


Filmul Hitchcock care se va lansa in SUA pe pe 23 noiembrie 2012, la timp pentru a intra in cursa pentru Oscaruri prezinta obstacolele intalnite de Alfred Hitchcock in drumul spre realizarea horror-ului din anii '60. In acea vreme Hitchcock nu a reusit sa convinga studiourile cinematografice sa ii sprijine proiectul, prin urmare, filmul s-a nascut dintr-un efort material personal al regizorului. In 1961, Psycho obtinea patru nominalizari la premiile Oscar printre care una pentru regie si una pentru imagine. Ironic, sau nu, si pelicula Hitchcock a trecut prin aceeasi situatie: filmul se afla de patru ani in stadiu de proiect si abia in 2011 s-a mutat la Fox Searchlight pentru a putea incepe realizarea lui. Filmarile au durat 36 de zile. Din distributia filmului fac parte si Helen Mirren care o va juca pe sotia regizorului Alfred Hitchcock, Alma Reville, in timp ce James D'Arcy va juca rolul lui Anthony Perkins, starul masculin din "Psycho".


Filmul Hitchcock va ajunge la cinema in Romania in februarie 2013.


Sursa foto: People

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies