marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson si George Clooney vor juca impreuna in comedia "Hail, Caesar!"

Scarlett Johansson, George Clooney si Channing Tatum se numara printre actorii care au acceptat sa joace in noua comedie a fratilor Joel si Ethan Coen, o pelicula care va avea in distributie mai multe vedete de la Hollywood, au anuntat miercuri studiourile Universal Pictures.

Scarlett Johansson si George Clooney vor juca impreuna in comedia Hail, Caesar!

Comedia "Hail, Caesar!" va fi lansata pe marile ecrane pe 5 februarie 2016. Filmul va prezenta povestea unui producator de film care lucreaza pentru un mare studio hollywoodian si care trebuie sa rezolve numeroase probleme in activitatea lui de zi cu zi.


Cu o actiune plasata in ultimii ani ai Epocii de Aur de la Hollywood, filmul are in distributie si alti actori celebri, precum Josh Brolin, Ralph Fiennes, Tilda Swinton si Jonah Hill.


Fratii Coen sunt regizori, scenaristi si producatori. Pelicula lor "Nu exista tara pentru batrani/ No Country For Old Men" (2007) a fost recompensata cu patru premii Oscar. 


In ciuda faptului ca fratii Coen sunt americani, cei doi cineasti nu sunt deloc straini de universul cinematografic din Franta. Opt dintre filmele lor au avut premierele mondiale la Festivalul de Film de la Cannes, iar unul dintre ele, "Barton Fink", a castigat prestigiosul trofeu Palme d'Or, in 1991. Totodata, cel mai recent film al lor, "Inside Llewyn Davis", a castigat marele premiu al juriului la editia din 2013 a festivalului de pe Croazeta.


De asemenea, Joel si Ethan Coen au scris scenariul pentru cel mai recent film regizat de Angelina Jolie, "Unbroken", produs tot de studiourile Universal.


Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies