marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scandal de proportii pe platourile serialului Anger Management: de ce vrea Charlie Sheen sa o dea afara din show pe Selma Blair 

Anger Management ramane fara unul dintre starurile sale, urmand ca acesta sa fie inlocuit cu un nume surpriza. Charlie Sheen si Selma Blair au ajuns la cutite la filmari, iar in urma unui scandal, Sheen a anuntat-o ca este concediata, informeaza NewYork Daily News.

Scandal de proportii pe platourile serialului Anger Management: de ce vrea Charlie Sheen sa o dea afara din show pe Selma Blair

 

In urma unor certuri care au avut loc intre cei doi, se pare ca Charlie Sheen a concediat-o pe Selma Blair. Chiar daca informatia inca nu a fost confirmata oficial, presa americana sustine ca relatia dintre cei doi actori nu mai este deloc buna, totul pornind de la plangerile pe care Selma Blair le-a avut cu privire la modul de lucru al colegului sau.

 

Actrita s-a declarat nemultumita de faptul ca Charlie Sheen intarzie la munca si ca nu tine cont deloc de etica, caracterizand munca alaturi de el drept "o pedeapsa".

 

 

 

Dupa ce a aflat de aceste afirmatii, starul din Anger Management a fost atat de furios incat se pare ca a anuntat deja ca Selma Blair nu va mai face parte din distributia serialului, afirmand ca el este personajul principal, cel care invata 40 de pagini de replici pentru un episod, in timp ce ea nu are decat 2 pagini.

 

Mai mult, Sheen i-ar fi amenintat pe producatori ca daca Selma Blair apare la filmarile urmatorului episod, el va refuza sa lucreze.  Surpriza este cu atat mai mare, cu cat se pare ca actorul s-ar fi gandit deja la o inlocuitoare, si anume Mila Kunis, nimeni alta decat prietena lui Ashton Kutcher, cel care i-a luat locul in serialul Two and A Half Men.

 

 

 

 

 

In Anger Management, Sheen joaca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies