marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sarah Hyland, vedeta serialului Modern Family, dezvaluiri cutremuratoare: "Mi-a spus ca merit sa mor". Drama prin care a trecut frumoasa actrita

Sarah Hyland, cunoscuta publicului larg din rolul Haley Dunphy in serialul Modern Family, a facut dezvaluiri cutremuratoare despre drama prin care a trecut. Conform unei declaratii facute pentru revista People, aceasta a facut rost de un ordin de restrictie impotriva fostului ei iubit, Matthew Prokop, dupa ce acesta ar fi agresat-o si amentinat-o.

Sarah Hyland, vedeta serialului Modern Family, dezvaluiri cutremuratoare: Mi-a spus ca merit sa mor . Drama prin care a trecut frumoasa actrita


Actrita de 23 de ani a depus o plangere impotriva tanarului, motivand ca acesta a bruscat-o si a lovit-o. Potrivit documentelor, Sarah Hyland a declarat ca scapat de Matthew Prokop doar cand a intervenit colega din Modern Family, Julie Bowen.

 

 

Tanara a povestit ca a fost implicata in numeroase incidente, la un moment dat fiind impinsa de Prokop in fata unei masini in timp ce se certau. "M-a prins atat de tare incat nu mai puteam respira sau vorbi. M-am speriat si m-am temut pentru viata mea", a declarat tanara.

 

 


 

 

Sarah a povestit ca a mers impreuna cu Julie Bowen  la locuinta din Texas a lui Matthew pentru a pune sfarsit relatiei intr-un mod civilizat, insa tanarul nu a reactionat foarte bine si a inceput sa urle la toata lumea si sa-i ameninte. Mai mult, acesta le-ar fi spus prietenilor ei ca "ea merita sa moara".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies