marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gala Globurilor de Aur 2014: 12 Years a Slave, cel mai bun film de drama, Matthew McConaughey si Leonardo DiCaprio, cei mai bun actori. Afla cine sunt marii castigatori

Cea de-a 71-a editie a Globurilor de Aur si-a desemnat castigatorii, duminica noapte, in Los Angeles. In acest an premiile importante s-au impartit intre productiile cele mai apreciate. 12 Years a Slave a primit trofeul pentru cea mai buna drama, in timp ce American Hustle a fost desemnata cea mai buna comedie.

Gala Globurilor de Aur 2014: 12 Years a Slave, cel mai bun film de drama, Matthew McConaughey si Leonardo DiCaprio, cei mai bun actori. Afla cine sunt marii castigatori


Inca o noapte de vis s-a incheiat la Hollywood, unde a avut loc editia cu numarul 71 a Globurilor de Aur. Mii de vedete au fost prezente la unul dintre cele mai importante evenimente din cinematografia mondiala. In acest an, premiile au fost echilibrate, fara ca o pelicula anume sa domine gala cu un numar colosal de premii castigate. Insa, trofeele s-au impartit in mod egal si unele nu au fost deloc surprinzatoare.

 

12 Years a Slave a castigat un singur premiu, dar cel mai important: Globul de Aur pentru cel mai bun film de drama al anului. Povestea infioratoarea despre negrul transformat in sclav, Solom Northup, a impresionat cinefilii pana la lacrimi de la primele vizionari. Mai mult, este considerat candidatul principal in acest an la Oscar. Regizorul Steve McQueen a fost coplesit de emotii, dar bucuros ca filmul sau a atins inimile atator oameni. "Sunt putin socat, ce pot sa spun...Ii multumesc sotiei mele care a gasit aceasta carte. Ii multumesc lui Michael Fassbender, care este genial. Dar si lui Chiwetel, Sarah Paulson si Lupita Nyong'o. Imi cer scuze daca uit pe cineva, sunt emotionat. Dar mai ales, ii multumesc lui Brad Pitt, fara el nu am fi putut face acest film" a spus regizorul, care a ridicat alaturi de colegii sai trofeul pentru cel mai bun film al anului.


12 Years of Slave este inspirat din fapte reale si din autobiografia lui Solomon Northrup, un new yorkez de culoare, care este rapit in Washington in 1841 si este trimis pe post de sclav pe o plantatie din Louisiana. Acesta este salvat abia 12 ani mai tarziu, in 1853, cand barbatul ajunge la Samuel Bass, un tamplar alb care ii ofera inapoi libertatea.  Pelicula aduce in prima plan evenimente din istoria Americii si viata sclavilor din a doua jumatate a secolului XIX.

 

 

 

 

La categoria cel mai bun film de comedie s-a impus American Hustle, considerat filmul cu cea mai buna distributie. American Hustle a fost recompensat si pentru cele mai bune actrite in film de comedie - Amy Adams, in rol principal, Jennifer Lawrence in rol secundar. Leonardo DiCaprio a castigat al doilea Glob de Aur pentru rolul din The Wolf of Wall-Street. Actorul i-a multumit mentorului sau, regizorul Martin Scorsese, alaturi de care a facut 5 filme pana acum, inclusiv The Wolf of Wall-Street.

 

 

Cel mai bun regizor a fost recompensat Alfonso Cuaron, pentru bijuteria sa cinematografica Gravity. Trofeul pentru cea mai buna actrita de drama i-a revenit lui Cate Blanchett, un premiu la care toata lumea se astepta.

 

Iata lista completa a castigatorilor editie din 2014 a Globurilor de Aur

 

Globul de Aur pentru cel mai bun film de drama al anului - 12 Years A Slave

 

Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol de drama - Matthew McConaughey, Dallas Buyers Club

 

Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-un film de drama  - Cate Blanchett, Blue Jasmine

 

Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie/musical - American Hustle

 

Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un film de comedie - Leonardo DiCaprio, in Wolf of Wall Street

 

Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un film de drama - Jared Leto in Dallas Buyers Club

 

Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-o comedie/musical - Amy Adams, in American Hustle

 

Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Jennifer Lawrence

Globul de Aur pentru cel mai bun regizor - Alfonso Curaon, pentru Gravity


Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu - Spike Jonze pentru Her


 

Globul de Aur pentru cel mai bun serial de comedie - Brooklyn Nine-Nine

 

Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie - Amy Poehler in Parks and Recreation

 

Globul de Aur pentru cel mai bun film de animatie - Frozen

 

Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un film de televiziune sau miniserie- Michael Douglas in Behind The Candelabra

 

Globul de Aur pentru cel mai bun film strain - The Great Beauty/La grande belleza

 

Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de drama - Bryan Cranston in Breaking Bad

 

Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie - Andy Samberg in Brooklyn Nine Nine

 

Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama - Robin Wright in House of Cards

 

Globul de Aur pentru cel mai bun serial de drama - Breaking Bad

 

Globul de Aur pentru cea mai buna mini serie sau film de televiziune - Behind The Candelabra

 

Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-o miniserie sau film de televiziune- Jacqueline Bisset in Dancing on Ice

 

Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial, miniserie sau film de televiziune  - Jon Voight  in Ray Donovan

 

Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-o miniserie sau film de televiziune - Elizabeth Moss in ""Top of the Lake"

 

Globul de Aur pentru cel mai bun cantec original - U2  pentru Ordinary Love in  "Mandela: Long Walk to Freedom"

 

Globul de Aur pentru cea mai buna coloana sonora - Alex Ebert, All is Lost



 

Cele mai tari momente de la Gala Globurilor de Aur 2014

 

5:59 Steve McQueen regizorul filmului ridica trofeul. "Sunt putin socat, ce pot sa spun...Ii multumesc sotiei mele care a gasit aceasta carte. Ii multumesc lui Michael Fassbender, care este genial. Dar si lui Chiwetel, Sarah Paulson si Lupita Nyong'o. Imi cer scuze daca uit pe cineva, sunt emotionat. Dar mai ales, ii multumesc lui Brad Pitt, fara el nu am fi putut face acest film" a spus regizorul.

 

5: 58 Globul de Aur pentru cel mai bun film de drama al anului - 12 Years A Slave

 

5:57 Johnny Depp prezinta trofeul pentru cel mai bun film de drama al anului

 

5: 51 "Bun, bun...E neasteptat, dat voi accepta cu gratie. Ii respect pe toti ceilalti nominalizati, domnule Hanks, Redford, Chiwetel. Acest film a fost respins de 26 de ori in 20 de ani, dar acum 5 ani a inceput totul si iata-ne acum. In aceste momente, imi vine sa ii multumesc mamei. Eu voiam sa ma uit la televizor, iar ea imi zicea sa nu ma uit la altii, ci sa ma duc sa fac asta. Ii multumesc sotiei mele, care in ultimii 3 ani a avut o rabdare si ma trimitea <<du-te regele meu si fa-i praf". Va iubesc pe toti"

 

5: 50 Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol de drama - Matthew McConaughey, Dallas Buyers Club


5:49 Jessica Chastain prezinta Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un film de drama

 

5:47 " A fost un an exceptional pentru femei in cinema. E imposibil sa faci treaba buna fara oameni talentati. Woody Allen face eroine geniale, care imi ofera mie acest premiu acum. El mereu alege distributii exceptionale. Le multumesc tuturor" a spus Cate Blanchett

 

5:46 Cea mai buna actrita in rol principal intr-un film de drama  - Cate Blanchett, Blue Jasmine

 

 

5:45 "Acum, ca un vagin de supermodel, sa-l aplaudam pe Leonardo DiCaprio" a fost introducerea indrazneta a prezentatoarelor. Starul ofera Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un film de

 

5:39 Producatorii filmului urca pe scena, impreuna cu regizorul David O.Russell. "E o onoare sa primim acest premiu. Una dintre frumusetile acestei industrii e ca avem sansa sa facem filme despre oameni. Am avut ocaiza sa spunem o poveste despre arta supravietuirii si reinventarii. Acest film nu ar fi posibil fara David O. Russell a carui pasiune pentru aceste personaje pline de defecte o regasiti in fiecare cadru. Am avut o echipa de vis de actori, ca Christian Bale, Jennifer Lawrence, Amy Adams, Bradley Cooper si Jeremy Renner.

 

5:38 Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie/musical - American Hustle

 

 

5:37 Drew Barrymore prezinta Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie/musical

 

5:32 Niki Lauda si Chris Hemsworth urca pe scena si prezinta filmul Rush. "Nu sunt chiar asa rau. Rush este un film onest despre cum eu si James Hunt ne-am impins limitele." a spus legendarul pilot de Formula 1.

 

5:31 Reese Witherspoon prezinta drama impresionanta 12 Years a Slave, nominalizata in acest an

 

5:29 "Nu ma gandeam ca voi primi un Glob de Aur pentru un rol de comedie. Le multumesc colegilor mei geniali, Christian Bale, Joaquin Pheonix si cei tineri, care vor sa preia acest drum al actoriei, luati-l model pe Bruce Dern. Ii multumesc lui Martin Scorsese ca m-a lasat sa il urmaresc  ca sa fac acest film. Esti un vizionar, un om care risca si unul dintre cei mai mari artisti. Iti multumesc pentru ca esti mentorul meu. "

 

5:28 Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un film de comedie - Leonardo DiCaprio, in Wolf of Wall Street


 

5:27 Jennifer Lawrence prezinta cel mai bun actor intr-un film de comedie/musical

 

 

5:22 Globul de Aur pentru cel mai bun serial de comedie - Brooklyn Nine-Nine


 

5:21 Chris Evans si Uma Thurman sunt urmatorii prezentatori, care vor anunta trofeul pentru cel mai bun serial de comedie

 

 

5:19 Aflonso Cuaron isi ridica trofeul. "Acest premiu este pentru toti cei care m-au ajutat sa fac acest film. Sandra, esti cea mai uimitoare colaboratoare. George, ai fost extraordinar si te-ai implicat foarte mult. Multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat sa fac acest film. Si nu in ultimul rand Ii multumesc mamei mele"

 

5:18 Globul de Aur pentru cel mai bun regizor - Alfonso Curaon, pentru Gravity


5:17 Ben Affleck prezinta Globul de Aur pentru cel mai bun regizor

 

5:16 Liam Neeson prezinta Gravity, nominalizat la cel mai bun film de drama

 

5:07 Diane Keaton, muza lui Woody Allen urca pe scena pentru a accepta premiul. "Woody Allen este o anomalie, a facut zeci de filme, le-a scris pe toate si regizat. A creat personaje feminine puternice, incepand cu rolul meu din Annie Hall si incheiand cu Jasmine al lui Cate Blanchett. Cateva dintre cele mai mari staruri de cinema au jucat in filmele lui. Este remarcabil ca toate au venit din mintea lui Woody Allen...aceeasi minte care a adus contributie filmului cu remarca asta: <<Unul dintre cele mai frumoase lucuri in a scrie personaje este ca la final, eroii vor trai sau nu. Imortalitatea via arta nu este nimic. Decat sa traiesc in mintile celor din jurul meu, as prefera sa traiesc in apartamentul meu>>.  Este o onoare pentru mine sa primesc in numele lui acest trofeu onorific. Ne leaga o prietenie de 45 de ani, simt o afectiune si iubire pentru el nemarginite. El ar zice sa cobor de pe scena. " Actrita a pregatit un cantecel special pentru Woody Allen, despre prietenia dintre cei doi. Sala o aplauda indelungat.

 

 

5:03 Emma Stone prezinta trofeul special Cecille B. De Mille, acordat in acest an lui Woody Allen. Pe ecrane ruleaza un montaj cu cele mai bune momente din caiera cinematografica a genialului Woody Allen

 

 

4:57 Amy Poehler, care este si gazda, obtine primul trofeu din cariera. "Nu am castigat nimic atat de important. Nu ma asteptam. Am avut cei mai tari colegi in Parks and Recretion. Le multumesc copiiilor mei, care imi dau energie. Stiu ca e cliseu, dar am emotii. Nu-mi vine sa cred ca am castigat." a zis actrita, vizibil emotionata

 

4:57 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie - Amy Poehler in Parks and Recreation


4:56 Emilia Clarke si Chris O'Donnell prezinta cea mai buna actrita intr-un serial de comedie

 

 

4:55 Colin Farell prezinta urmatorul film din categoria comedie/musical - Inside Llewyin Davis, filmul fratilor Coen

 

4:53 Globul de Aur pentru cel mai bun film de animatie - Frozen

 

4:50 Emma Watson si Chris Pine prezinta premiul pentru cel mai bun film de animatie al anului

 

4:48 Michael Douglas castiga la 4-lea Glob de Aur din cariera. Acesta urca pe scena in aplauzele tuturor. "In 1999 faceam Traffic cu Steven Sodebergh si la un moment dat m-a intrebat daca m-am gandit la Liberace. M-am uitat la el si i-am zis ca nu chiar. Dar 10 ani mai tarziu, primesc acest dar, acest film extroardinar, cu o distributie impresionanta, am avut costume extraordinare. Dar sunt doi oameni carora vreau sa le multumesc : Matt Damone, celmai curajos actor talentat pe care l-am vazut vreodata. Eu sunt aici doar pentru ca am mai multe scene. Si lui Steven Soderbergh, care nu este doar un regizor, ci se implica in tot. Nu in ultimul rand ii multumesc lui Catherine." a spus Michael Douglas in discursul sau de multumire.

 

 

4:47 Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un film de televiziune sau miniserie- Michael Douglas in Behind The Candelabra


4:45 Jimmy Fallon si Melissa McCarthy urca pe scena pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun actor intr-un film de televiziune sau mini serie

 

 

4:43 Amy Poehler si Tina Fey revin pe scena. Acestea o remarca imediat pe Julia Louis-Dreyfuss chiar in timp ce manca :)

 

 

4:42 Globul de Aur pentru cel mai bun film strain - The Great Beauty/La grande belleza


4:37 Orlando Bloom si Zoe Saldana prezinta premiul pentru cel mai bun film strain

 

4:35 Este primul trofeu Globul de Aur pentru Andy Samberg: "O nu, nu m-am pregatit, cine ar fi stiut ca voi lua premiu? Multumesc producatorilor, echipei, scenaristii, care sunt geniali...Ii multumesc frumoasei mele sotii pe care o iubesc foarte mult"

 

4:34 Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie - Andy Samberg in Brooklyn Nine Nine

 

4:33 Julie Bowen si Seth Meyer prezinta trofeul pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie

 

4:32 Laura Dern prezinta urmatorul film nominalizat la categoria cel mai bun film de comedie/musical - Nebraska, in care joaca tatal ei, Bruce Dern

 

4:30 "Nu ma descurc sa vorbesc in public asa ca oferiti-mi un moment. Impart acest premiu cu toti ceilalti colegi nominalizati si le multumesc celor care m-au sustinut. Ah, nu mai am timp sa spun tot....pe scurt, multumiri intregii echipe, lui Scarlett si Joaquin"

 

 

4:29 Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu - Spike Jonze pentru Her

 

4:28 Emma Thompson prezinta premiul pentru cel mai bun scenariu. Actrita a urcat cu pantofii in mana glumind ca rosul de pe talpa este sangele ei, dar si cu un pahar de bautura. Actrita britanica este mereu surprinzatoare  si ca de obicei ofera un moment unic

 

 

4:23 "As vrea sa clarific ca nu am folosit nimic fals in film sau vreo proteza. Mi-am epilat tot corpul, inclusvi sprancenele, dar si alte zone. Nu am facut un film de 6 ani pana a aparut aceasta productie. Este o onoare sa revin si sa primesc aceasta iubire din partea voastra. Este impresionant. Multumesc fanilor pentru inspiratie" a spus Leto

 

4:22 Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar - Jared Leto in Dallas Buyers Club

 

 

 

4:21 Christoph Waltz prezinta premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar

 

 

4:19 Jim Carrey este pe scena, sala il aplauda indelungat. "Aveti dreptate, nu pot sa va opresc." El prezinta filmul American Hustle, nominalizat la cel mai bun film de comedie/musical

 

 

4:18 Robin Wright castiga primul Glob de Aur din cariera pentru interpretarea din House of Cards. "Nu am nici un discurs, nu ma asteptam sa castig. Multumesc David Fincher, ca m-a lasat sa creez acest premiu. Kevin, esti un partener pe cinste"

 

4:17 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama - Robin Wright in House of Cards

 

 

4:15 Kevin Bacon si Keira Sedwig prezinta impreuna cu fiica lor, Miss Golden Globe. Tina Fey intervine pe scena cu o gluma, prezentandu-l pe fiul ei, care este fapt colega ei Amy Poehler, deghizata in baiat. Urmeaza premiul pentru cea mai buna actrita in serial de drama

 

 

4:11 Amy Adams urca pe scena. "Intotdeauna iti vin lacrimile cand iei un premiu. David, scrii niste personaje geniale pentru femei. Implinesc 15 ani de cand m-am apucat de aceasta meserie si merue o intreb pe agenta mea de ce m-a ales si ea mi-a zis ca avut un sentiment placut in  legatura cu mine. Sper sa nu dispara. Multumesc fiicei mele"

 

4:10 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-o comedie/musical - Amy Adams, in American Hustle

 

4:08 Robert Downey Jr. "Eu plec castigator de aici indiferent de numele castigatorului. Daca castiga Amy Adams si fac o poza deocheata cu ea in culise, pastrez costumul. " Starul prezinta cea mai buna actrita in rol principal

 

 

4:06 Olivia Wilde urca pe scena sa prezinte filmul Her, regizat de Spike Jonze, cu Joaquin Pheinix, despre povestea de dragoste neobisnuita dintre un barbat si un program pe calculator

 

4:05 Jon Voight urca pe scena in aplauzele celor din sala. "Sunt recunoscator pentru acest premiu si umil sa fiu printre acesti actori talentati. Echipa serialului Ray Donovan este incredibila si creatorii sunt oameni exceptionali. Ma scuzati, sunt la fel de emotionat ca toti ceilalti. Ce se intampla? Ma gandesc la toata familia, va iubesc"

 

 

4:05 Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial, miniserie sau film de televiziune  - Jon Voight  in Ray Donovan

 

4:03 Amber Heard si actorii din Chicago Fire prezinta premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial, miniserie sau film de televiziune

 

3:55 Bono si U2 urca pe scena impreuna cu ceilalti compozitori. "Ne-a luat 35 de ani sa scriem acest cantec, atat am asteptat. Mandela a schimbat cursul istoriei". "Este ceva perosnal pentru noi, acest om ne-a dat vietile peste cap, Mandela a refuzat sa urasca pentru ca a crezut ca iubirea face mai bine. Filmul este si o poveste de iubire disfunctionala, nu stim multe despre el ca om, si de aia cred ca trebuie sa vedeti filmul." a spus Bono

 

3:53 Globul de Aur pentru cel mai bun cantec original - U2  pentru Ordinary Love in  "Mandela: Long Walk to Freedom"


3:52 Alex Ebert: "Este impresionant. Multumesc regizorului, care a avut incredere in mine, chiar si in cele mai grele momente. Inca mai incercam sa facem magie, multumesc ca m-ai lasat sa fac asta cam tot filmul. E o nebunie sa primesc acest premiu"

 

3:51 Globul de Aur pentru cea mai buna coloana sonora - Alex Ebert, All is Lost


3:50 Usher, P. Diddy si Kate Beckinsale urca pe scena si prezinta premiul pentru cea mai buna coloana sonora

 

 

3:48 Steve Coogan prezinta urmatorul film de drama nominalizat - Philomena - alaturi de adevarata Philomena Lee, interpretata de Judi Dench in film, si ea nominalizata in aceasta seara

 

3:31 Creatorul serialului, Vince Gilligan, urca pe scena sa ridice trofeul, impreuna cu intreaga distributie. "Va multumesc. Partea cea mai buna a acestui premiu este ca ne ofera o sansa sa multumim fanilor. Aaron, spune tu". "Yeah Bitch"a  fost replica lui Aaron Paul, care a incheiat discursul cu o replica celebra din serial

 

3:30 Globul de Aur pentru cel mai bun serial de drama - Breaking Bad


 

3:38 Acesta este primul sau Glob de Aur. Brayn Cranston a mai fost nominalizat de 5 ori pana acum, Sala il aplauda. "O, multumesc. Este o onoare si un mod impresionant de a-mi lua adio de la un serial extraordinar. Acum avem o recunoastere si mai mare, pe langa cea a publicului american. Aaron Paul, te iubesc, esti un tip extraordinar. Le multumesc tuturor colegilor mei, ati facut un serial curajos. Va iubesc

 

3:37 Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de drama - Bryan Cranston in Breaking Bad

 

3:37 Paula Patton si Aaron Eckhart urca pe scena si prezinta actorii din cel mai bun serial de drama

 

3:36 Margot Robbie si Jonah Hill urca pe scena. "N-o sa va mint, au gresit telepromterul. Nu vrem sa improvizam" glumesc cele doua vedete din The Wolf of Wall Street. Ei prezinta The Wolf of Wall Street

 

 

3:35 Dupa inca o scurta pauza, gazdele evenimentului, Amy Poehler si Tina Fey, revin pe scena, alaturi de presedinte Asociatiei presei Straine de la Hollywood, care acorda in fiecare an Globurile de Aur

 

 

3:29 Matt Damon urca pe scena"Sunt eu, gunoierul, care nu si-a adus ochelarii" a spus actorul referindu-se la gluma prezentatoarelor. El prezinta filmul Captain Phillips, nominalizat pentru cea mai buna drama. "Tom Hanks ofera o interpretare geniala, este o comoara nationala". Spectatorii din sala au ocazia sa vada imagini din film.

 

 

3:26 Elizabeth Moss castiga primul Glob de Aur din cariera, din 7 nominalizari, pana acum. Actrita a primit si pentru serialul Mad Men, unde are rol central. "O, Doamne. Nu ma asteptam, tremur ca Jennifer Lawrence. Multumesc colegelor mele nominalizate, ma simt mandra sa fiu in aceeasi categorie cu voi."

 

3:25 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-o miniserie sau film de televiziune - Elizabeth Moss in ""Top of the Lake"


3:24 Producatorii filmului urca pe scena pentru a ridica trofeul.

 

3:24 Globul de Aur pentru cea mai buna mini serie sau film de televiziune - Behind The Candelabra

 

 

3:23 Dupa o scurta pauza, Naomi Watts si Mark Ruffalo prezinta premiul pentru cea mai buna miniserie sau film de televiziune

 

3:15 Jacqueline Bissett castiga primul Glob de Aur din cariera, din 5 nominalizari. Actrita a urca emotionata pe scena si cu lacrimi. Abia isi gaseste cuvintele de emotie. "Nu-mi vine sa cred. M-ati nominalizat de 5 ori pana acum, este incredibil. Chiwetel unde esti? Am nevoie de sustinearea ta. Le multumesc agentilor mei si celor care mi-au oferit bucurie, dar si celor care mi-au facut necazuri. Duceti-va naibii si nu va mai intoarceti. Daca vrei sa arati bine, trebuie sa ii ignori pe toti". Discursul a fost putin confuz, insa sala o aplauda.


 

3:15 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-o miniserie sau film de televiziune- Jacqueline Bisset in Dancing on Ice

 

3:14 Mila Kunis si Channing Tatum prezinta cea mai buna actrita in rol secundar intr-o miniserie sau film de televiziune

 

3:13 "Printr-un miracol, am ajusn sa lucrez cu David O.Russell, caruia ii datorez cariera mea. Le multumesc tuturor colegilor mei. Sa castig in acest an este o onoare. Nu stiu de ce sunt asa de speriata, e o bucurie. Tremur, nu mai faceti asta niciodata" a spus Jennifer Lawrence, emotionata. Acesta este al doilea Glob de Aur din cariera

 

3:12  Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Jennifer Lawrence

3:11 Sandra Bullock si Tom Hanks intra in scena pentru a oferi primul premiu al serii - cea mai buna actrita  in rol secundar

 

 

3:08 Nici Jonah Hill nu este ocolit de glume pe seama scenelor de nuditate din Wolf of Wall Street: "Jonah a purat un penis fals in film, daca vreti sa stiti. " Prezentatoarele aduc aminte si de faptul ca filmul lui Scorsese a batut recordul de injuraturi, peste 500 in 3 ore.

 

 

3:06 George Clooney este centrul glumelor: "Gravity este un film despre cum George Clooney ar prefera sa moara in spatiu decat sa stea in aceeasi camera cu o femeie de seama lui "

 

3:00 Tina Fey si Amy Poehler, gazdele editiei, au inceput gala Globurilor de Aur. Acestea saluta publicul si "femeile si homosexualii care se uita la tv". Cele doua actrita prezinta cateva dintre vedetele serii, Martin Scorsese, Bradley Cooper, Meryl Streep.  Bradley Cooper n-a fost scuzat de glume pe seama coafurii sale din American Hustle

 

 

2:56 Mai sunt 4 minute pana cand va incepe oficial cea de-a 71-a editie a Globurilor de Aur, in Los Angeles, California. Vedetele din acest an au ajuns pe covorul rosu, de la Leonardo DiCaprio, nominalizat pentru The Wolf of Wall Street si pana la Amy Adams, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Tom Hanks, Cate Blanchett sau Sofia Vergara, toti nominalizati in acest an la Globurile de Aur.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies