marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock s-a luptat cu depresia pe platourile de filmare de la Gravity: chinurile prin care a trecut actrita pentru a realiza unul dintre cele mai bune roluri din cariera

Sandra Bullock a declarat recent intr-o emisiune de televiziune ca s-a confruntat cu accese de depresie si furie pe platourile de filmare ale peliculei "Gravity", dupa ce a stat inchisa timp de zece ore intr-un bazin de izolare senzoriala.

Sandra Bullock s-a luptat cu depresia pe platourile de filmare de la Gravity: chinurile prin care a trecut actrita pentru a realiza unul dintre cele mai bune roluri din cariera

Actrita americana a trebuit sa filmeze cea mai mare parte a scenelor singura, suspendata de cabluri si inchisa intr-un bazin de izolare senzoriala, pentru a reda imponderabilitatea spatiului. Bullock a marturisit ca aceste scene au avut un impact serios asupra sanatatii ei mintale, potrivit femalefirst.co.uk.


Regizorul Alfonso Cuarón a trebuit sa o tina sub observatie pe Sandra Bullock, ca sa fie sigur ca nu isi pierde sangele rece si chiar l-a rugat pe fiul in varsta de trei ani al actritei, Louis, sa o inveseleasca ori de cate ori avea nevoie de sprijin.

Invitata in emisiunea "The View" a Barbarei Walters, difuzata pe postul de televiziune ABC, actrita a declarat: "Eram deprimata, eram furioasa, ma intristam foarte tare pentru ca ma aflam intr-un spatiu intunecat, fara contact uman, nu se auzea niciun sunet. Alfonso vedea tot ce se intampla, erau camere peste tot si uneori striga «Clacheaza, clacheaza, aduceti copilul»."

 

 

 

Insa, actrita a recunoscut ca acest film a fost cea mai buna decizie din viata ei: "Dupa ce am terminat filmul, mi-am dat seama ca a depasit orice alta experienta, a fost incredibil. Ma bucur ca l-am cunoscut pe Alfonso Cuaron, este un om cu totul deosebit. Si asta m-a conving sa accept rolul, sa vad daca ma descurc in primul rand".

 

Filmarile au fost o adevarata provocare pentru ea, pentru ca in majoritatea timpului a stat legata de fire, a invatat tehnici noi,  a simulat gravitatia zero si a fost mai mereu singura pe platou, din moment ce in 90% din film apare doar ea. "Sincer, imi parea rau mereu pentru ea, a avut conditii grele de munca. Era in bezna, singura si legata de fire. " a povestit Cuaron

 

 


In filmul "Gravity", regizat de Alfonso Cuarón, Sandra Bullock si George Clooney interpreteaza rolurile a doi astronauti aflati in deriva in spatiu, dupa ce naveta lor a fost distrusa in timp ce ei efectuau o iesire pe orbita.


"Gravity" a obtinut 55,8 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in America de Nord, aceasta suma fiind un record de incasari pentru un film lansat in octombrie, cand de obicei se inregistreaza o audienta mai scazuta, potrivit site-ului IMDb.

 


Dupa ce a jucat in "Povestea unui campion/ The Blind Side", un rol pentru care a primit premiul Oscar in 2010, Sandra Bullock a luat o pauza in cariera, a divortat de Jesse James si a adoptat un copil, pe nume Louis. Actrita americana, care a devenit celebra jucand mai ales in comedii si in filme romantice, pare sa prefere in ultimii ani roluri din repertoriul dramatic si a putut fi vazuta recent pe marile ecrane in filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks si Viola Davis.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies