marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock a fost declarata cea mai frumoasa persoana din lume de catre revista People: la 50 de ani, este cea mai in varsta femeie onorata cu acest titlu. "Nu am spus la nimeni, mi s-a parut incredibil"

Revista People a numit-o pe Sandra Bullock cea mai frumoasa femeie din lume in 2015. Revista People alcatuieste anual acest top, iar Sandra Bullock preia titlul de la super vedete ca Gwyneth Paltrow sau Lupita Nypong'o.

Sandra Bullock a fost declarata cea mai frumoasa persoana din lume de catre revista People: la 50 de ani, este cea mai in varsta femeie onorata cu acest titlu. Nu am spus la nimeni, mi s-a parut incredibil

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

Sandra Bullock a fost incoronata de revista People cu titlul de cea mai frumoasa femeie din lume in 2015, dar actrita spune ca nu se ia foarte in serios si ca este uimita de acest titlu: "Cand am primit vestea, am ramas surprinsa, am spus ca este ridicol, nu este posibil. Nu am spus la nimeni". La 50 de ani, aceasta este cea mai in varsta femeie care primeste acest titlu de pana acum.
 

Actrita premiata cu Oscar pentru "The Blind Side" si nominalizata pentru rolul din "Gravity" spune ca frumusetea nu este neaparat ceva ce tine de exterio, ci vine mai mult din launtrul persoanei. "Oamenii cei mai frumosi ii consider pe cei care nu se straduiesc atat de mult sa o arate."

 

Desi are o cariera extraordinara, Sandra Bullock se dedica cel mai mult cresterii baietelului ei, Louis, in varsta de 5 ani. "Intr-o seara, il culcam si il inveleam si i-am zis ca si la batranete cand voi avea par gri si mai multe riduri, tot o sa ador sa fac asta. Iar el m-a intrebat de ce am riduri, iar eu am spus ca sper ca o parte din ele sunt de la foarte mult ras. Iar el m-a mangaiat pe mana si mi-a zis <<nu esti batrana, esti doar fericita" a povestit Sandra Bullock momentul emotioant dintre ea si fiul ei.

 


Dupa o perioada mai dificila, in care a trecut printr-un divort destul de mediatizat, Sandra Bullock spune ca acum este multumita cu viata ei. "Atat timp cat sunt puternica si sanatoasa, nu imi las insecuritatile sa ma acapareze."

Sandra Bullock este una dintre cele mai celebre actrite de la Hollywood, cu o cariera de peste 20 de ani in industrie. Dupa ce a jucat in "Povestea unui campion/ The Blind Side", un rol pentru care a primit premiul Oscar in 2010, Sandra Bullock a luat o pauza in cariera, a divortat de Jesse James si a adoptat un copil, pe nume Louis. Actrita americana, care a devenit celebra jucand mai ales in comedii si in filme romantice, a schimbat registrul si a acceptat roluri provocatoare, cum ar fi cel din Gravity, care i-a adus o nominalizare la Oscar si a pus-o pe lista celor mai bune interpretari din ultimii ani, dar a continuat si seria de comedii de succes in box-office ca "Heat", cu Melissa McCarthy.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies