marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek, doua aparitii senzationale, la cateva zile distanta: tinutele sexy in care a atras toate privirile

Salma Hayek este in continuare una dintre cele mai sexy femei din lume. Frumoasa actrita a avut una dintre cele mai provocatoare aparitii la American Music Awards, unde a venit intr-o rochie alba cu un decolteu extrem de generos.

Salma Hayek, doua aparitii senzationale, la cateva zile distanta: tinutele sexy in care a atras toate privirile

La cateva zile dupa American Music Awards, Salma Hayek a fost prezenta la British Fashion Awards, unde a optat pentru o rochie rosie, dar mai putin decoltata. Insa, la ambele evenimente vedeta a fost in centrul atentiei.


Actrita in varsta de 49 de ani nu a avut ochi decat pentru sotul ei, François-Henri Pinault, cu care este casatorita din 2009.

 

 

In urma cu cateva luni, actrita a dat un interviu pentru revista Allure Salma Hayek, in care a declarat ca cel mai gresit sfat pe care l-a primit vreodata a fost in tinerete cand i s-a recomandat sa inceapa sa foloseasca implantul de botox, insa actrita se declara foarte multumita ca nu a urmat sfatul acelor persoane.

 

 

Salma povesteste ca si-a regasit increderea prin munca si cu ajutorul sotului sau Francois-Henri Pinault, cu care este casatorita din februarie 2009. Cei doi au impreuna o fetita in varsta de sapte ani, Valentina, iar actrita a spus ca nu a fost despartita niciodata de familie mai mult de doua saptamani.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies