marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek dezvaluie detaliul bizar care o tine in forma: cum reuseste sa ramana un sex-simbol la 48 de ani

Salma Hayek continua si la 48 de ani sa fie un sex-simbol si una dintre cele mai frumoase actrite din lume.  Desi multi se intreaba cum se mentine in forma, actrita sustine ca nu face sport, ci are un secret.

Salma Hayek dezvaluie detaliul bizar care o tine in forma: cum reuseste sa ramana un sex-simbol la 48 de ani

Salma Hayek a declarat pentru Daily Mail ca nu face sport, ci are un alt truc ca sa arate perfect de fiecare data cand apare pe covorul rosu. "Nu fac exercitii. Doar imi tin corpul intr-un anumit fel incat sa imi activez muschii pe durata intregii zi"


Frumoasa mexicana a mai declarat ca nu se duce la sala intrucat nu are timp. "Muncesc mult, am familie, nu am cand sa merg si la sala". Insa, din cand in cand are si CU toate astea, Hayek are un corp de invidiat.

Salma Hayek a mai spus ca a fi sexy tine de atitudine: "Cred ca esti hot atunci cand esti indragostita lulea de cineva. Dragostea te motiveaza." Actrita este casatorita din 2009 cu afaceristul François-Henri Pinault. In urma cu cateva saptamani, Salma Hayek a avut o aparitie de zile mari la gala "Guys Choice of 2015", organizata de Spike TV,  unde a primit un premiu onorific, "Decade of Hotness".

 

 

Desi premiul este usor si superficial, actrita a declarat pentru Yahoo ca nu e deranjata: "Cand incepi meseria asta, vrei sa fii remarcata pentru talent, nu pentru cum arati. Dar, acum cand ai peste 40 de ani si ti se ofera un trofeu pentru cat de sexy esti, de ce sa il refuz? Imi place sa fiu sexy dupa 40 de ani." a spus amuzata actrita.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies