marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek, cea mai frumoasa actrita mexicana, renunta la actorie: Sa iei un Oscar e mai usor decat sa gasesti un sot bun

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood a facut niste declaratii care au surprins pe toata lumea, marturisind ca isi doreste o schimbare in viata ei.

Salma Hayek, cea mai frumoasa actrita mexicana, renunta la actorie: Sa iei un Oscar e mai usor decat sa gasesti un sot bun

 

GALERIE FOTO 22 de imagini din viata Salmei Hayek


Aflata in atentia publicului inca de la varsta de 29 ani, atunci cand cucerea Hollywood-ul alaturi de Antonio Banderas in Desperados, Salma Hayek (45 de ani) este hotarata sa-si indrepte mai mult atentia spre viata de familie in defavoarea actoriei.


Desi a fost implicata in numeroase proiecte in ultimii ani, cele mai importante fiind Puss in Boots (2011), Americano (2011), Savages (2012), frumoasa actrita a marturisit ca isi doreste si altceva pentru viata ei si a marurisit ca singurul  motivul pentru care a acceptat rolul din Savages este faptul ca e regizat de regizorul Oliver Stone.


 


"Un rol precum cel al Elenei nu apare in fiecare zi. Nu mai vroiam sa joc in alte filme, insa Oliver si sotul meu m-au convins sa accept. Acum totul s-a terminat. Cel putin pentru o vreme", a declarat Salma. Totusi, actrita mai are niste aparitii scurte in filme ca Grown Ups 2,Sweet Spot si Here Comes the Boom, care urmeaza sa fie lansate anul acesta, respectiv 2013.


 


Actrita de origine mexicana care a fost nominalizata la Oscar pentru interpretarea din Frida a recunoscut ca familia a devenit cel mai important obiectiv din viata sa, iar cariera a coborat pe plan secundar. "Viata mea este complet diferita. Cariera nu mai conteaza la fel de mult. Daca cineva mi-ar spune ca as deveni cea mai faimoasa si cea mai bine platita actrita din lume, tot nu mi-as schimba parerea. Viata mea alaturi de Valentina si de sotul meu este extraordinara. Oricum, este mai usor sa obtii un Oscar decat un sot bun", a explicat Salma.


Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseti de la Hollywood. Ea a fost nominalizata la Oscar pentru portretul pictoritei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producatorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urata din New York". Actrita este casatorita cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fiica, Valentina, in varsta de patru ani.

 

Peste cateva saptamani actrita va putea fi vazuta pe marile ecrane din Romania in thriller-ul Savages.


Oliver Stone este scenaristul, producatorul si regizorul peliculei "Savages", un thriller inspirat din universul traficantilor de marijuana. Filmul are la baza romanul scris de Don Winslow, iar scenariul prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California si traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana.


Din distributie fac parte Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore, Mia Maestro. Savages se va lansa in cinematografe  pe 28 septembrie 2012.

 


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies