marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II sparge recorduri inainte de lansare. Trailerul ultimului film din serie a fost vizualizat de 7 milioane de fani in 24 de ore

Ultimul film din seria Twilight, Saga Amurg: Zori de zi- Partea II sparge deja recorduri, inainte de a fi lansat. Trailerul aparut cu 2 zile in urma a fost vizualizat de 7 milioane de fani pe Yahoo, fiind cel mai vizionat trailer pe Yahoo din istorie.

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II sparge recorduri inainte de lansare. Trailerul ultimului film din serie a fost vizualizat de 7 milioane de fani in 24 de ore

 

GALERIE FOTO 10 imagini din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II

 

Fenomenul Twilight continua isteria in randul fanilor. La o zi dupa ce s-a lansat trailerul ultimului film din serie, Saga Amurg: Zori de zi - Partea IIa spart un nou record. 7 milioane de fani au vizionat trailerul lansat pe Yahoo in doar 24 de ore si astfel filmul a batut un record detinut de tot de un film Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi -Partea I, conform celor de la deadline.com

 

Trailerul a fost lansat pe Yahoo.com cu jumatate de ora inainte ca acesta sa ajunga pe Youtube.com, iar fanii nerabdatori au incins internetul pentru a-si vedea eroii preferati .

 

 

In aceasta toamna fanii isi vor lua adio de la povestea de dragoste care a atras milioane de adolescenti din lumea intreaga. Franciza fenomen Twilight a ajuns la final iar trailerul lansat astazi ne arata cum se termina aventurile Bellei si ale lui Edward.

 

Evenimentele din ultimul film se vor concentra pe pericolele care o pandesc pe Renesmee, fetita Bellei si a lui Edward. Familia Cullen reuneste o armata de vampiri pentru a o proteja pe aceasta de clanul Volturi condus de Aro (Michael Sheen) si Jane (Dakota Fanning).

 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  si Robert Pattinson.

 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va ajunge in Romania pe 16 noiembrie.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies