marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a fost filmata scena nasterii din Saga Amurg: Zori de zi - Partea I, cel mai socant moment din franciza de 2.5 miliarde de dolari

Cu ocazia lansarii pe DVD in SUA a filmului Twilight: Breaking Dawn - Part I, producatorii au oferit presei imagini inedite de la filmarile celei mai socante si asteptate scene din franciza: cea in care Bella naste copilul lui Edward.

Cum a fost filmata scena nasterii din Saga Amurg: Zori de zi - Partea I, cel mai socant moment din franciza de 2.5 miliarde de dolari

Al patrulea film din seria Twilight, Saga Amurg: Zori de zi - Partea I i-a innebunit pe fani in toamna lui 2011 si a reusit sa faca incasari record de 500 de milioane de dolari in doar 12 zile, devenind cel mai profitabil film din toata seria. Intre timp, incasarile la nivel mondial au ajuns la 700 de milioane de $.

Cea  de-a patra parte a seriei a fost cea mai asteptata de fani pentru ca aduce cele doua evenimente asteptate inca din 2008: casatoria dintre Edward si Bella si nasterea copilului  jumatate om, jumatate vampir.
 

9 filme tari pe care sa le vezi in acest weekend la cinema

Scena nasterii a fost considerata una dintre cele mai socante, insa, actorii au reusit sa se amuze copios la filmari. In filmuletul care va fi inclus pe DVD, Taylor Lautner, Robert Pattinson si Kristen Stewart nu se pot abtine sa nu rada in timp ce turnau cea mai violenta scena a intregii serii.

 

Cei care isi doreau sa o vada pe Bella transformata in vampir mai au de asteptat pana in toamna acestui an cand va fi lansata a doua parte, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II si  vor afla in sfarsit dezonadamantul povestii.

 

 

 

Twilight: Breaking Dawn - Part I (2011)

Regizat:Bill Condon
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Buget: 110 milioane $
Incasari: 701 milioane $

 

Vezi  acum pe voyo.ro Twilight, primul film din Saga Amurg


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies