marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto s-a infometat atat de mult pentru rolul de Oscar din Dallas Buyers Club incat i s-au micsorat organele: cum arata inainte

Jared Leto a reusit sa socheze pe toata lumea cu transformarea sa pentru a interpreta rolul unui transsexual bolnav de SIDA in pelicula The Dallas Buyers Club, in care joaca alaturi de Matthew McConaughey. Actorul a castigat pana acum peste 30 de premii pentru rolul Rayon, iar presa de specialitate il considera favorit la categoria cel mai bun actor in rol secundar.

Jared Leto s-a infometat atat de mult pentru rolul de Oscar din Dallas Buyers Club incat i s-au micsorat organele: cum arata inainte

Actorul de 42 de ani a povestit pentru EOnline chinurile prin care a trecut si regimul drastic pe care l-a urmat pentru rolul din Dallas Buyers Club. Actorul a declarat ca pe perioada filmarilor a ajuns sa cantareasca doar 50 de kilograme.

 

"Practic nu am mancat nimic, foarte putin. Am slabit 13 kilograme. Cred ca la finalul regimului, cantaream 52 de kilograme. Am mai slabit si pentru alte roluri, dar niciodata atat de mult si atat de drastic. Insa am simtit ca acest rol merita un astfel de angajament. Mi s-a schimbat modul in care mergeam, in care vorbeam si in care ma simteam. Ajunsesem foarte fragil si nesigur, la fel cum se simte si personajul meu" a spus Leto. Acesta este primul sau rol dupa o pauza de 5 ani, insa toata lumea s-a indragostit de el in rolul Rayon, care ii poate aduce primul Oscar din cariera.

 

Starul a mai povestit ca nu toata lumea din jur stia ce se intampla cu el si de ce slabeste in halul asta. "Daca te vezi cu familia si ei nu stiu ce se intampla, se ingrijoreaza si cred ca esti bolnav." Actorul a inceput sa revina in forma, insa treptat: "Organele mele se micsorasera, muschii la fel si stomacul era mai mic".

Anul trecut, Jared Leto i-a socat pe fani dupa ce au aparut in presa imagini de la filmarile peliculei. Slab si cu sprancenele complet rase, actorul era complet transformat. Acesta a vorbit intr-o emismiune tv despre sacrificiile sale pentru rolul unui travestit bolnav de SIDA in drama  Dallas Buyers Club: "Nu am mancat de 21 de zile".

 

 

Inspirat de fapte reale, Dallas Buyers Club prezinta povestea lui Ron Woodroof (Matthew McConaughey), un electrician din Texas diagnosticat cu SIDA, caruia medicii i-au mai dat doar sase luni de trait, dar care incepe sa faca trafic cu medicamente alternative, pe care le aduce fraudulos in Statele Unite pentru a se ajuta pe sine, dar si pe alti pacienti bolnavi de SIDA. Ron Woodroof a reusit sa traiasca inca 7 ani, insa a intrat in "coliziune" cu politica dusa de U.S. Food and Drug Administration, care nu dorea sa aduca in tara acele medicamente.

 

 

Jared Leto si-a inceput cariera in showbiz lucrand ca actor si a colaborat cu cativa regizori de exceptie, insa a preferat sa isi dedice timpul trupei sale de rock, 30 Seconds To Mars, cu care are un succes fenomenal. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club" si "Panic Room", insa a devenit cu adevarat celebru dupa ce a lucrat cu Darren Aronofsky la impresionantul "Requiem for a Dream". Numit de revista People unul dintre cei mai sexy barbati din lume in 1996 si 1997, Jared Leto a ajuns in scaunul cu rotile acum 5 ani din cauza filmului "Chapter 27" ( 2007) unde actorul a intruchipat personajul criminalului Mark Chapman si s-a ingrasat atunci cu 28 kg.


Cele mai bune filme de la Hollywood, cea mai buna bere din Transilvania. Silva Dark, o bere de Oscar

 


Galerie foto


Modifică setările cookies