marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-au incheiat filmarile la sezonul 5 din “Jurnalele vampirilor”. Ce a anuntat Nina Dobrev pe Twitter

“Am parasit Mystic Falls si am fost in paradisul muzicii si soarelui, la Coachella!” scria Nina Dobrev pe Twitter imediat dupa ce s-au incheiat filmarile la cel de-al cincilea sezon al serialului “Jurnalele vampirilor” (“Vampire Diaries”).

S-au incheiat filmarile la sezonul 5 din Jurnalele vampirilor . Ce a anuntat Nina Dobrev pe Twitter

Actrita care interpreteaza rolul Elenei Gilbert in acest popular serial a sarbatorit incheierea filmarilor prin participarea la Festivalul de muzica de la Coachella, unde i-a ascultat pe Arcade Fire, OutKast, Bastille si Calvin Harris. “Jumatate de deceniu! Viata nu se masoara in momentele cand respiri, ci in cele care-ti taie respiratia!”, scria Nina Dobrev, semn ca cei cinci ani pe care i-a petrecut impreuna cu “vampirii” din Mystic Falls au fost intr-adevar speciale.
   


“Filmarile la sezonul 5 se incheie in 24 de ore!”, scria si Ian Somerhalder, vampirul Damon Salvatore in serial. “Va multumesc pentru cinci sezoane minunate! Va iubesc pe toti!”
   


“Ultima zi in paduri! S-au terminat filmarile la sezonul 5!” a tinut sa scrie si “vampirul bun”, Stefan Salvatore, interpretat de Paul Wesley.


   

 

Cat priveste finalul acestui sezon, producatorul executiv Caroline Dries dezvaluia: “Finalul va fi unul foarte emotionant. Vor aparea unii dintre prietenii nostri din trecut, dar va trebui sa ne luam la revedere de la unele dintre personajele pe care, peste ani, am ajuns sa le iubim!” Asta inseamna ca unele dintre personajele principale vor muri in cel de-al cincilea sezon?
   

Pana atunci insa, pe 19 aprilie, cand Pro Cinema aniverseaza un deceniu de la infiintare, fanii “Jurnalelor vampirilor” vor putea viziona un episod special ale serialului incepand cu ora  01:00.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies