marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a transformat intr-o adolescenta superba. Cum arata actrita care a jucat-o pe fiica Bellei Swan si a lui Edward Cullen in Twilight

La numai 14 ani, Mackenzie Foy se anunta a fi urmatoarea mare stea de la Hollywood. Cunoscuta pentru rolul Renesmee Cullen din The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, Mackenzie s-a transformat dintr-o copila simpatica intr-o adolescenta superba. A demonstrat-o la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

S-a transformat intr-o adolescenta superba. Cum arata actrita care a jucat-o pe fiica Bellei Swan si a lui Edward Cullen in Twilight

Mackenzie Foy a surprins pe toata lumea la cea mai recenta aparitie a sa. Adolescenta, care da voce unui personaj din filmul de animatie The Little Prince, a impresionat cu frumusetea, dar si cu gratia si eleganta sa pe covorul rosu.
 

In varsta de 14 ani, frumoasa adolescenta a zambit cu incredere sutelor de fotografi, purtand cu stil o superba rochie Oscar de la Renta.

 

 

In ultimii doi ani, Mackenzie Foy, in varsta de 14 de ani, a reusit sa lucreze la cateva dintre cele mai populare filme din istorie. Dupa "Breaking Dawn - Part 2", filmul care a incheiat seria Twilight, ea a jucat in horror-ul "The Conjuring", iar in acest an a jucat alaturi de Matthew McConaughey si a lucrat cu Christopher Nolan.


Desi este la o varsta frageda, visurile ei sunt mari. Intr-un interviu acordat revistei W, tanara actrita  a povestit putin despre planurile de viitor. "Vreau sa studiez filmul, sa invat despre fiecare departament. Apoi, mi-ar placea sa invat regie" a spus actrita. Aceasta s-a declarat incantata de faptul ca a avut ocazia sa-l cunoasca pe "domnul Matthew McConaughey". "Am fost extrem de fericita ca l-am cunoscut pe domnul McConaughey. Doar urmarindu-l, am reusit sa ma simt mai in largul meu. Este un om extraordinar".

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies