marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Misterul mortii lui Sage Stallone: fiul lui Sylvester nu a murit din cauza drogurilor

La aproape doua luni de la disparitia lui Sage Stallone, autoritatile americane au stabilit cauza decesului fiului actorului lui Sylvester Stallone.

Misterul mortii lui Sage Stallone: fiul lui Sylvester nu a murit din cauza drogurilor

Desi in prima faza se credea ca acesta a murit din cauza unei supradoze, anchetatorii au ajuns la concluzia ca motivul real a fost un atac de cord, in corpul actorului de 36 de ani negasindu-se nici o urma de substante interzise sau alcool.


Actorul care a jucat alaturi de tatal sau in Rambo 5 suferea de probleme cardiace inca de la varsta de 10 ani, iar stilul de viata necorespunzator pe care l-a dus de-a lungul vremii i-a agravat starea de sanatate.


Pe 13 iulie, atunci cand Sage Stallone a fost descoperit mort in apartamentul sau din Hollywood, surse din jurul anchetei au explicat ca se ia in calcul varianta potrivit careia Sage ar fi un dealer si consumator de droguri, acesta fiind si motivul pentru care a decedat.

 


Cu toate acestea, Scott Ross, un apropiat al familiei Stallone a explicat ca nu a existat nici o dovada care sa-l incrimineze pe Sage. "Retetele care s-au descoperit in casa lui nu erau reale, urma sa le foloseasca drept recuzita intr-un film. Sper ca rezultatul investigatiei sa mai aline din suferinta familiei", a spus acesta, potrivit radaronline.com


Aflat intr-un turneu de promovare al ultimului sau film, "The Expendables 2", Sylvester Stallone a primit pe 13 iulie tragica veste cu privire la moartea fiului sau Sage. Actorul s-a declarat "puternic afectat din cauza durerii provocate de disparitia subita a fiului sau, Sage Stallone, care il va marca pentru totdeauna".

 


La ceremonia de comemorare, Sylvester Stallone a parut vizibil afectat, dovada fiind si cuvintele pe care le-a rostit inainte de final. ”Nu exista nici o durere mai mare decat atunci cand un parinte isi pierde copilul. Vom simti aceasta durere toata viata. Sage a fost primul copil, centrul universului nostru”, a spus acesta, cu lacrimi in ochi.


Sage Stallone a debutat ca actor alaturi de tatal in filmul "Rocky 5" (1990), unde a avut rolul lui Robert, fiul boxerului Balboa. In 1996 a jucat din nou alaturi de tatal sau in filmul "Daylight", care a fost un dezastru in box-office. De atunci, Sage a jucat doar in filme mici, cu buget redus.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies