marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a lansat trailer-ul pentru "Power Rangers". Supereroii adolescenti ai anilor '90 sunt acum mult mai "dark" si mai maturi

Cei care si-au trait adolescenta in anii '90 si vor vedea trailer-ul noului film Power Rangers vor simti, cu siguranta, ca acei eroi s-au maturizat si sunt putin diferiti, acum, in 2016.
S-a lansat trailer-ul pentru Power Rangers . Supereroii adolescenti ai anilor 90 sunt acum mult mai dark si mai maturi

In clipul de 2 minute si 30 de secunde il putem vedea pe Jason Lee Scott (Dacre Montgomery), care este un adolescent cu probleme la scoala.


El se intalneste cu Kimberly Hart (Naomi Scott), Billy Cranston (RJ Cyler), Trini Kwan (Becky G) si Zack Taylor (Ludi Lin).


Toti sunt victimele agresiunilor unor colegi de scoala.


In curand, insa, ei capata niste puteri supraomenesti, dupa ce descopera cateva obiecte asemanatoare cu niste butoane.


Cu puterile lor nelimitate si cu abilitatile lor de a face salturi incredibile, isi rezolva problemele de la scoala si se pregatesc pentru o "tema" mult mai mare: salvarea planetei de raufacatori extrem de periculosi precum Rita Repulsa, interpretata de Elizabeth Banks.



De asemenea, actorul din “Breaking Bad” Bryan Cranston joaca rolul lui Zordon, in timp ce Bill Hader este robotul Alpha 5.


Filmul se bazeaza pe seria din 1993 “Mighty Morphin Power Rangers”, care a fost urmata de 2 blockbustere in 1995 si 2010.



"Power rangers" este regizat de Dean Israelite si va fi lansat in cinematografe pe 24 martie 2017.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies