marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a lansat primul trailer pentru Captain America: Civil War.  Incepe batalia intre Iron Man si Captain America: vezi imaginile spectaculoase

Primul trailer pentru Captain America: Civil War a ajuns pe internet. Urmatorul film Marvel va aduce o confruntare intre supereroi, intre Iron Man si Captain America.

S-a lansat primul trailer pentru Captain America: Civil War. Incepe batalia intre Iron Man si Captain America: vezi imaginile spectaculoase

Captain America: Civil War va fi unul dintre cele mai mari filme din 2016, cu siguranta.  Filmul este regizat de fratii Anthony si Joe Russo, dupa un scenariu scris de  Christopher Markus si Stephen McFeely.

 

Filmul i-ar putea aduce in confruntare directa pe Iron Man cu Steve Rogers, alter-ego-ul lui Captain America, cei doi intrand in conflict din cauza Superhero Registration Act, un amendament ce obliga superoamenii sa se inroleze in fortele de ordine ale guvernului american si sa activeze in politie. Si ceilalti supereroi vor fi nevoit sa isi aleaga tabara, ceea ce va duce la o noua etapa in seria de filme Marvel.

 

Captain America: Civil War ni-l va aduce pe Tony Stark in rol de inamic si nu de erou, asa cum era pana acum. In benzile desenate "Civil War", Iron Man trece de partea autoritatilor americane si ale Guvernului si este un sustinator aprig al Superhero Registration Act. Dar mai mult de atat, el nu are nimic impotriva sa inchida si sa ii tina in condintii inumane pe super eroii rebeli. Captain America simte ca Guvernul face un abuz si crede ca acest Act este periculos. Dar, filmul va arata si lupta interioara a fiecaruia din punct de vedere moral, pentru ca, in final, amandoi au intentii bune.

 

Captain America: Civil War se va lansa in cinematografe  pe 6 mai 2016.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies