marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a descoperit prima imagine din viata Angelinei Jolie: cand nu era atat de bogata si celebra

Departe de luxul si celebritatea de astazi! O serie de 3 imagini pe care presa le numeste primele fotografii din viata Angelinei Jolie fac senzatie printre fanii actritei.

S-a descoperit prima imagine din viata Angelinei Jolie: cand nu era atat de bogata si celebra

Actrita de 35 de ani care se pregateste sa lanseze in urmatoarele saptamani primul ei film din cariera ca regizor - drama "In the Land of Blood and Honey" apare in imagini la varsta de un an in bratele mamei ei  - actrita Marcheline Bertrand.


Fotografiile au fost facut cu putin timp inainte ca parintii ei, ambii actori, sa se desparta in 1976. Desi a avut o relatie tulburata cu acestia, Angelina a fost devastata in 2007 cand mama ei a murit la varsta de 56 de ani in urma unui cancer ovarian.

20 de familii care conduc Hollywoodul: cele mai influente dinastii din lumea filmului. Vezi povestea familiei Voight/Jolie


Angelina Jolie a refuzat timp de mai multi ani sa vorbeasca cu tatal sau - Jon Voight -  si nu i-a permis sa-si vada nepotii din cauza ca acesta a declarat in 2003 ca fiica sa "are serioase probleme mintale", in mai multe interviuri televizate.


In 2009 actrita s-a impacat cu tatal ei, Jon Voight, reluand legatura cu acesta dupa sapte ani de instrainare. Se pare ca partenerul ei Brad Pitt a fost cel care a ajutat la impacare.

GALERIE FOTO Angelina Jolie si 10 momente intrate in istorie!


Mama a sase copii, dintre care trei sunt adoptati, actrita americana spune ca familia este extrem de importanta pentru ea si ca vrea sa le ofere cea mai buna educatie copiilor sai :

“Fiecare are drapelul tarii natale deasupra patului sau, iar ei sunt foarte mandri de ele. Vom vizita Vietnam, pentru ca Pax vrea sa mearga acolo. Zahara vrea sa vada din nou Africa. La fel si Shiloh. Fiecare va merge in tara in care s-a nascut", a declarat Jolie. Alaturi de Brad Pitt a donat unor fundatii de caritate aproape 5 milioane de dolari in anul 2009.

Cu cati barbati s-a iubit Angelina Jolie! 13 lucruri pe care nu le stiai despre ea!


Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies