marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Reynolds si Blake Lively au confirmat cum o va chema pe fetita lor: ce nume neobisnuit au ales cei doi

Dupa ce si-au tinut fanii cu sufletul la gura, Ryan Reynold si Blake Lively au facut anuntul mult asteptat si au confirmat numele bebelusului lor.

Ryan Reynolds si Blake Lively au confirmat cum o va chema pe fetita lor: ce nume neobisnuit au ales cei doi

 

 

Invitat in emisiunea Today Show, Ryan Reynolds a spus pentru prima data cum se numeste fetita lor, pe care a nascut-o sotia in urma cu cateva saptamani. "Se va numi Butternut Summersquash. Nu, glumesc! Numele pe care l-am ales este James, asa o va chema. Le-am spus celor apropiati, dar nu am vrut sa fac din asta un moment in presa. Dar acum va pot confirma numele" a spus Reynolds, conform Just Jared.

 

 

Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds, in varsta de 37 de ani, s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al filmului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar un an mai tarziu s-au casatorit.

 

Actrita a adus-o pe lume pe micuta James in perioada Sarbatorilor de Craciun.

 

 

Blake Lively a devenit cunoscuta cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenti "Gossip Girl" si s-a remarcat apoi in mai multe filme pentru marele ecran, precum "Patru prietene si o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants", "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", "Orasul/ The Town", "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" si "Brutele/ Savages".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies