marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E considerat cel mai sexy barbat, dar toate il parasesc! Topul relatiilor esuate ale lui Ryan Reynolds

Ryan Reynolds e unul dintre cei mai doriti barbati de pe planeta. Nu o spunem noi, ci  revista “People”, care l-a incoronat anul trecut drept “Cel mai sexy barbat in viata”. Nici nu e de mirare ca talentatul actor a avut drept iubite unele din cele mai frumoase si interesante femei din showbiz.

E considerat cel mai sexy barbat, dar toate il parasesc! Topul relatiilor esuate ale lui Ryan Reynolds

articole relationate

Cu toate acestea, norocul nu pare sa fi fost chiar de partea sa. Trecand prin diverse relatii, unele chiar ajungand la logodne sau juraminte de casnicie, Ryan nu a reusit totusi sa-si gaseasca perechea! Insa vedeta pare sa nu se fi descurajat. Dupa divortul de actrita din “Vicky Christina Barcelona”, Scarlett Johansson, soarele a aparut din nou pe strada lui. Chiar daca are o lista presarata si cu relatii esuate, posibil ca Agnes Fisher sa fie aleasa. Sau poate nu.


Kristen Johnston (1999 – 2000)


Cunoscuta pentru roluri precum cele din “3rd Rock from the Sun” (pentru care a luat si un Golden Globe) sau “The Flinstones”, Kristen a fost una din primele relatii mai serioase ale lui Ryan. Relatia celor doi a fost tinuta departe de ochii presei pentru multa vreme, cei doi fiind unele dintre staturile discrete de la Hollywood. Insa relatia lor nu s-a dovedit a fi una de durata, sfarsindu-se dupa un an. Zvonurile, inevitabile in cazul despartirilor “secretoase”, au pus neintelegerile pe seama diferentei de varsta dintre cei doi (el este cu aproape 10 ani mai mic decat ea).


Rachael Leigh Cook (2001 – 2002)


Cand Ryan si fosta lui prietena, Rachel Leigh Cook, s-au cunoscut in 2001, au sarit scantei imediat! Prietenii cuplului au declarat ca junelui actor (pe atunci) de 25 de ani nu i-a trebuit mult ca sa se indragosteasca de simpatica bruneta. Ba chiar, tanar si nelinistit cum era, a renuntat la filmarile sale de atunci pentru a-si urma iubita in Londra. Aceasta lucra, la vremea respectiva, pentru rolul din “Blow Dry”. Pe platoul de filmare, Rachel a fost colega cu alt “rapitor de inimi” : Josh Hartnett. Din pacate, nici de aceasta data idila nu a tinut mai mult de un an.


Alanis Morisette (2002 - 2007)


Amandoi canadieni, artisti, interesanti. Parea relatia perfecta din multe puncte de vedere, de altfel Alanis a si fost cea care a reusit sa-l tina pe Ryan alaturi de ea timp de 5 ani. Cu toate astea, cei doi au pus capat dupa aproape 3 ani de logodna, fara sa fi apucat sa-si jure iubire vesnica.


S-au cunoscut la petrecerea actritei Drew Barrymore, care-si sarbatorea ziua de nastere. Au trecut prin multe impreuna, supravietuind inclusiv tsunamiului din 2004, ce a avut loc in Indonezia, unde cei doi isi petreceau vacanta. Dragostea lor parea foarte solida, cu toate ca unele guri rele chicoteau ca ea n-ar fi indeajuns de frumoasa pentru el. Totusi, multa lume a fost socata cand, in 2007, au anuntat despartirea in loc de data nuntii. Oficial, amandoi au fost de acord cu separarea. Doar ca la fel de oficial, Alanis a lansat dupa asta albumul “Flavors of  Entaglement”, in care vorbeste despre suferinta provocata de Reynolds.


Scarlett Johansson (2007-2010)


La doar 2 luni dupa intreruperea relatiei cu Alanis, vedeta din “Green Lantern” a facut o noua cucerire: Scarlett Johansson. Din nou, barfele nu au incetat sa apara, inoculand ca fermecatoarea blonda i-ar fi “suflat” de fapt logodnicul lui Morisette. Insa iubirea dintre actori a fost mare din moment ce si-au anuntat casatoria la scurt timp dupa oficializarea relatiei. S-au indragostit in aprilie, s-au logodit in mai si s-au casatorit in septembrie, Toate acestea in anul 2008, in caz ca existau neclaritati.


Ryan si-a tinut legatura amoroasa departe de blitz-urile paparazzilor si de aceasta data, cu toate ca au existat sporadic momente in care insurateii s-au afisat impreuna. Insa doar din spirit civic! Tot in 2008, cuplul a facut un anunt public prin care incuraja tinerii americani sa mearga la vot.

Mariajul s-a sfarsit in noiembrie anul trecut. Nu s-au oferit prea multe detalii legate de motivele despartirii, cert este ca ambii si-au gasit consolarea destul de rapid. Scarlett se pare ca are o relatie cu unul dinte “monstrii sacri” ai cinematografiei, Sean Penn, in timp ce Reynolds isi continua pasiunea pentru blonde nerusinat de frumoase cu fotomodelul german Agnes Fischer.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies