marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling va produce un film biografic despre un faimos coregraf de musicaluri de la Hollywood

Actorul canadian Ryan Gosling va produce si ar putea juca intr-un film biografic despre Busby Berkeley, un faimos coregraf si regizor de musicaluri din epoca de aur a Hollywoodului.

Ryan Gosling va produce un film biografic despre un faimos coregraf de musicaluri de la Hollywood

Filmul va fi produs de studiourile Warner Bros., care au achizitionat deja drepturile de ecranizare a cartii "Buzz: The Life and Art of Busby Berkeley", de Jeffrey Spivak, si de Marc Platt si Ryan Gosling, informeaza Hollywood Reporter.
Cei doi au lucrat impreuna si in trecut, colaborand la productia filmului independent "Drive". Potrivit presei americane, Ryan Gosling ar putea juca rolul principal si ar putea semna regia peliculei.


Proiectul se afla intr-un stadiu incipient de productie si nu are deocamdata un scenarist. Coregraful si regizorul Busby Berkeley a devenit celebru pentru coregrafiile elaborate ale musicalurilor de la Hollywood, precum "42nd Street" si "Gold Diggers of 1933", doua dintre numeroasele filme pe care le-a realizat pentru studiourile Warner. A devenit faimos pentru includerea unor planuri filmate de sus, in care actritele din distributie se misca in grup, potrivit unui tipar caleidoscopic. Busby Berkeley a primit trei nominalizari la Oscarul pentru cea mai buna regie a unei secvente de dans, o categorie care nu mai exista in prezent.

 


Ryan Gosling a finalizat de curand filmarile pentru lungmetrajul ce marcheaza debutul sau regizoral, "How to Catch a Monster". In acest film, al carui scenariu a fost semnat tot de Gosling, joaca actritele Eva Mendes si Saoirse Ronan.
 

 

 


Ryan Gosling
a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbiz. A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake.


Ryan Gosling este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat si in cateva productii considerate comerciale, cu succes in special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" si "The Place Beyond the Pines".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies