marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling, pregatit sa faca o schimbare in cariera si ar putea juca in 3 blockbustere : actorul negociaza cu Marvel pentru "Dr.Strange"

Ryan Gosling se pregateste pentru una dintre cele mai importante miscari din cariera lui. Dupa numeroase filme independente, de autor sau drame puternice, actorul de 33 de ani pare sa fie pregatit pentru a prelua o franciza cinematografica. Astfel, Hollywood Reporter dezvaluie ca starul se afla in negocieri cu cei de la Marvel.

Ryan Gosling, pregatit sa faca o schimbare in cariera si ar putea juca in 3 blockbustere : actorul negociaza cu Marvel pentru Dr.Strange

Ryan Gosling s-a ferit pana acum de super productii cu super eroi, in special cele care implicau aparitia lui si in continuari. Insa, acum e posibil ca actorul canadian sa isi fi schimbat parerea. Conform celor de la Hollywood Reporter, in ultimele saptamani, Ryna Gosling a avut o serie de intalniri cu cei de la Marvel in care au discutat despre viitorul film "Dr. Strange", in care i s-a oferit rolul principal.


Marvel ia in considerare mai multi actori pentru rolul super eroului din "Dr. Strange", dupa ce Joaquin Pheonix a zis pas la oferta. Pe lista numelor vehiculate, cu potential interese, s-au aflat Jared Leto sau  Keanu Reeves, dar si Tom Hardy, Benedict Cumberbatch. Este neclar cand va intra in productie filmul, insa are deja anuntata data de lansare: 8 iulie 2016.


Insa, Gosling mai are oferte pentru alte doua filme spectaculoase: Summit Entertainment vor sa faca un film despre Houdini, o adaptare a cartii The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero, iar cei de la DC Comics vor sa il aduca pe Ryan Gosling in filmul "Suicide Squad", in regia lui David Ayer.

 

 

 

"Houdini", in regia lui Dean Priscott, trebuia sa il aiba in rol principal pe Johnny Depp, dar acesta a fost nevoit sa se retraga pentru a putea realiza a cincea parte din Piratii din Caraibe, "Dead Men Tell No Tales". Asa ca acestia cauta starul potrivit, Ryan Gosling fiind pe lista.

"Suicide Squad", in regia lui David Ayer, este intr-o faza incipienta si inca se lucreaza la scenariu. Dar asta nu ii impiedica pe producatori sa caute actori de prima mana pentru distibutie. Surse au dezvaluit numele lui Will Smith, Margot Robbie sau Tom Hardy pentru cateva dintre roluri, insa studiourile Warner Bros nu au oferit nici o declaratie oficiala.
 

 

 

Dar, nu exista nicio garantie ca Ryan Gosling va accepta oricare dintre cele trei proiecte. De-a lungul anilor, actorul a aratat ca se simte confortabil in filme indie, mai mici, dar cu un impact artistic si emotional, ca "Blue Valentine", "The Place Beyond The Pines", "Half Nelson".  "Crazy. Stupid. Love" a fost o exceptie, fiind singura lui comedie din cariera.


Culmea, nici macar cei din breasla nu cred in schimbarea lui Gosling. "Am sa cred cand am sa vad" a glumit un producator.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies