marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling, batut si desfigurat. Cum a ajuns unul dintre cei mai sexy actori sa fie de nerecunoscut in "Only God Forgives"

Femeile uita se respire cand apare pe ecran Ryan Gosling, iar in ultimii ani starul canadian a reusit sa intre in topul celor mai doriti actori din lume si era la un pas sa fie numit cel mai sexy barbat de pe planeta. Insa, admiratoarele au fost uimite atunci cand au vazut imaginile cu Gosling, in care acesta apare batut si desfigurat.

Ryan Gosling, batut si desfigurat. Cum a ajuns unul dintre cei mai sexy actori sa fie de nerecunoscut in Only God Forgives

articole relationate

Only God Forgives este sambata, de la ora 22:15, pe Procinema!


Actorul de 31 de ani  apare in cel mai recent film  al sau, Only God Forgives, in care joaca rolul unui boxer devenit gangster. Fanii actorului au fost socati sa isi vada starul preferat intr-o ipostaza ciudata: acesta apare batut si desfigurat intr-o serie de secvente din productie. 

 

Gosling a colaborat pentru a doua oara cu Nicolas Redning Refn, cu care a mai lucrat si la Drive, unul dintre cele mai apreciate filme din 2011, dar si foarte violente. Gosling a reusit in 2011 sa impresioneze publicul cu intepretarea sa din Drive, dar si din comedia Crazy, Stupid, Love. unde le-a cucerit definitiv pe fane.
 


Only God Forgives este sambata, de la ora 22:15, pe Procinema!

 

Nicolas Winding Refn a scris scenariul de la "Only God Forgives" , a carui actiune are loc in Bangkok. Cu 10 ani in urma Julian (Ryan Gosling) a ucis un politist si a fugit. Acum conduce un club de box thailandez care reprezinta un paravan pentru afacerile lui ilegale de trafic de droguri. Este respectat de lumea criminala insa inauntrul sau se simte gol si singur.

 

Ryan Gosling la filmarile pentru "Only God Forigives"            Ryan Gosling in "Crazy, Stupid, Love"


Cand fratele lui Julian ucide o prostituata, politia il cheama pe un fost politist thailandez pensionat supranumit “Ingerul Razbunarii” (Vithaya Pansringarm). Chang ii permite tatalui victimei sa-l ucida pe asasinul acesteia. Mama lui Julian Jenna (Kristin Scott Thomas) este capul unei organizatii criminale.

 

Acesta ajunge in Bangkok pentru a ingropa cadavrul fiului sau. Femeia il trimite pe Julian sa-l gaseasca pe criminalul fratelui sau si sa declanseze iadul. Obsedat de “Ingerul Razbunarii”, Julian il provoaca la un meci de box thailandez sperand ca atunci cand il ucide sa gaseasca o eliberarea spirituala, insa Chang castiga. Furioasa, Jenna planuieste o razbunare sangeroasa.

Only God Forgives este sambata, de la ora 22:15, pe Procinema!

 

Gosling s-a apucat de box thailandez pentru acest film, dar a continuat si exercitiile fizice pentru a fi cat mai in forma. Actorul a fost impresionat de scenariul filmului si de poveste despre care a spus ca "este cea mai ciudata poveste pe care am citit-o si devine tot mai surprinzatoare pe parcurs".

 

Ryan Gosling in prima imagine oficiala din "Only God Forgives"

"Mi-a amintit de un joc video. M-am simtit precum unul din jocurile din seria 'Grand Theft Auto'. Daca nu joci asa cum trebuie, poti produce un accident", a declarat Gosling.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies