marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ruby Rose, vedeta despre care vorbeste tot internetul, dupa ce a aparut nud in serialul Orange is The New Black

DJ-ita de origine australiana cunoscuta sub numele de Ruby Rose a debutat in showbiz in urma cu cativa ani si a facut furori cu marturisirile ei. Sincera in privinta orientarii ei sexuale, frumoasa in varsta de 29 de ani a dat lovitura in urma cu putin timp.

Ruby Rose, vedeta despre care vorbeste tot internetul, dupa ce a aparut nud in serialul Orange is The New Black

Vedeta considerata o Angelina Jolie a vremurilor noastre si-a facut debutul in serialul "Orange is the new black"  si s-a transformat in numai cateva ore intr-o preferata a publicului. Tot internetul vorbeste despre ea, iar frumusetea speciala o face irezistibila atat in ochii barbatilor, cat si in ai doamnelor.

Ruby are un chip de papusa si un corp de vampa, plin de tatuaje. Ea impresioneaza printr-o atitudine dezinhibata si a aparut deja complet nud in cateva scene ale serialului care ii va aduce fara doar si poate faima mondiala.

 

 

Cosmo U.S.A out June 9th @cosmopolitan, @tomschirmacher, @mrchrismcmillan, @darlenejacobs, @jamesdemolet

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

Rose a declarat in trecut ca s-a culcat cu Demi Lovato si a dat nastere multor controverse, starnind ura admiratorilor fostei vedete Disney. DJ-ita nu s-a lasat impresionata de cuvintele urate care i-au fost adresate de fani si a spus ca fostul star Disney ar trebui sa-i multumeasca pentru ca ea este singura persoana care s-a culcat cu vedeta si nu a vandut pozele nud, din intimitate, cu ea.

 

Vezi imaginile cu ea nud pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies