marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rosie Huntington-Whiteley si Margot Robbie au stralucit la gala Women Of The Year: cele doua vedete au atras toate privirile

A fost castigatoare atat la gala cat si pe covorul rosu. Rosie Huntington-Whiteley a confirmat ca va deveni un model si o actrita stilata dupa ce a aparut cu o salopeta lunga, neagra.

Rosie Huntington-Whiteley si Margot Robbie au stralucit la gala Women Of The Year: cele doua vedete au atras toate privirile

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

 

Frumoasa iubita a lui Jason Statham a facut furori la gala Women of the Year, organizata de revista Harper's Bazaar. Blonda de 28 de ani a facut o alegere foarte inspirata. Salopeta a scos la iveala o mare parte a abdomenului, umerii si spatele.

 

 

 

 

Rosie a ales aceasta tinuta Balmain cu care era sigura ca nu va da gres niciodata. Modelul a fost inclus in colectia primavara/vara 2015 a celebrei case de moda, model care inca nu este aparut pe piata. Datorita complexitatii modelului, vedeta nu a mai avut nevoie de accesorii. Ea a folosit numai un colier negru, lat, la baza gatului si o pereche de sandale inalte.

 

 

Si Margot Robbie si-a facut simtita prezenta pe covorul rosu. Ea a purtat o rochie galbena, lunga, cu spatele gol si cu un decolteu extrem de generos. Ea nu a purtat niciun accesoriu. In picioare a avut o pereche de sandale aurii cu barete. Cele doua au intors capetele tuturor celor prezenti la gala.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies