marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rodica Lazar: "In Hawaii joc un personaj mai bun si mai cald decat cele pe care le-am mai jucat"

Actrita Rodica Lazar povesteste intr-un interviu rolul ei in filmul Hawaii, regizat de Jesus del Cerro si care are premiera pe 17 noiembrie. Daca mergi la film, poti castiga cu PRO CINEMA o excursie in Hawaii. Detalii pe www.procinema.ro/hawaii.
Rodica Lazar: In Hawaii joc un personaj mai bun si mai cald decat cele pe care le-am mai jucat
Cum ai vazut personajul tau cand ai citit scenariul?
Un personaj pe care pot sa-l fac. 
Acest personaj a fost o provocare?
Nu e un personaj pe care eu il fac din poinier. E un personaj mai cald si mai bun decat cele pe care le-am mai jucat eu din cand in cand. Nu e un personaj cu care sunt obisnuita.
Cum e filmul Hawaii?
Stii ca eu nu am vazut filmul? E o poveste de dragoste. Sper ca a ramas asa. E o poveste despre familie, despre libertate. Cred ca sunt niste teme care ne-au preocupat dintotdeauna si ne vor preocupa indiferent cum le numim sau daca le constientizam. Sunt lucruri care ne intereseaza. De ce sa nu le vedem intr-un film romanesc cu actori romani?
Cum ai lucrat cu regizorul Jesus del Cerro?
Ok. Sincera sa fiu la un moment dat am crezut ca o sa fie cam greu. In special in perioada de casting. Dar m-am relaxat cand mi-am dat seama ca are umor. Si ca a inteles umorul meu. E foarte dificil sa intelegi umorul meu intotdeauna. Si cand l-a inteles am zis ok, se poate lucra cu el.
De ce sa mearga oamenii la acest film?
E un film despre libertate si eu cred ca libertatea e foarte importanta. Eu un film despre libertate tratata intr-un fel frumos si familiar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies