marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson vrea sa se insoare cu noua lui iubita? Actorul de 28 de ani este mai indragostit ca niciodata

Robet Pattinson e gata sa faca pasul cel mare catre altar. Conform HollywoodLife, fostul star al seriei Twilight e decis sa o ceara de nevasta pe actuala lui iubita, solista FKA Twigs.

Robert Pattinson vrea sa se insoare cu noua lui iubita? Actorul de 28 de ani este mai indragostit ca niciodata

 

Robert Pattinson pare sa isi fi gasit fericirea si jumatatea. Conform presei straine, actorul este indragostit nebuneste de iubita lui, rapperita FKA Twigs. Mai mult, acesta intentioneaza sa o ceara de nevasta si se gandeste serios sa ii ofere inelul cat mai repede. "Este mult mai calm si mai fericit ca inainte. Chiar vrea sa se insoarea cu ea" a declarat o sursa apropiata celor doi pentru Hollywood Life.

 

Cei doi au fost vazuti mai des impreuna in ultima perioada si nu se mai feresc de camerele de filmat. Actorul de 28 de ani si solista de 27 de ani sunt impreuna de cateva luni, insa par extrem de indragostiti.

 

 

Starul a suferit enorm dupa despartirea de partenera sa din Twilight, Kristen Stewart. Desi l-a inselat cu regizorul filmului Snow White and The Huntsman, Rupert Sandes, actorul a iertat-o si s-au impacat, insa, la scurt timp, cei doi s-au despartit definitiv.

 

Intre timp, Pattinson si-a continuat cu succes cariera de actor. Cel mai recent film in care apare, "Queen of The Desert", a avut premiera la Berlin. In el joaca Nicole Kidman si James Franco, iar Pattinson are rol secundar, portretizandu-l pe T.E Lawrence, personaj ce va deveni Lawrence al Arabiei.

 

 

In continuare, mai pregateste inca trei noi filme, "The Childhood of a Leader", "The Lost City of Z" in care joaca alaturi de Charlie Hunnam si Sienna Miller, iar in acest an va lansa "Life", in care va juca rolul fotografului Dennis Stock, ce a avut o relatie de prietenie deosebita cu James Dean.


Galerie foto


Modifică setările cookies