Ads by IBU ProTV
  • Lucy... Lucy 16:00 Light Cinema http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
  • Lucy... Lucy 13:45 Movieplex Cinema Plaza Romania http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
  • Lucy... Lucy 13:30 Cinema City Cotroceni http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson si Guy Pearce, de nerecunoscut in noul lor film: prima imagine din thrillerul The Rover

Guy Pearce si Robert Pattinson apar in prima imagine din The Rover, al doilea film regizat de David Michod ("Animal Kingdom").

Robert Pattinson si Guy Pearce, de nerecunoscut in noul lor film: prima imagine din thrillerul The Rover

 

Cei doi actori sunt de nerecunoscut: Guy Pearce are barba si il ameninta cu arma pe Pattinson, care este tuns scurt si plin de sange pe fata, in prima imagine din film.


The Rover este un western futuristic, plasat in desertul Australiei, intr-un viitor periculos, in care omenirea este afectata de colapsul economic global. Eric (Guy Pearce) uita ce e bunatatea atunci cand o gasca de criminali ii fura ultimul bun. Eric pune la cale o misiune violenta de razbunare, dar pentru a-i gasi pe criminali Eric este nevoit sa apeleze la Rey (Robert Pattinson), cel mai tanar membru din gasca, pe care hotii l-au lasat in urma dupa ce a fost ranit.

Imedia dupa ce au aflat ca filmul este plasat in viitor, in desertul Australiei, fanii s-au gandit imediat la seria Mad Max. Regizorul David Michod promite "un film care iti va da fiori, cu suspans si foarte autentic. Daca pui niste masini un desert, oamenii se gandesc automat la Mad Max, dar nu are legatura cu acea serie. Aici, desertul e un nou inceput, unde oamenii vin sperand ca vor face bani. Povestea este aparent simpla: avem un personaj sumbru, jucat de Pearce, iar Robert Pattinson joaca rolul unui tanar dezechilibrat, care intre in multe incurcaturi si o ia pe aratura, dar care in sinea lui, are un suflet mare"  a spus regizorul pentru Entertainment Weekly.  Acesasta este a doua colaborare intre Michod si Guy Pearce dupa Animal Kingdom.

 

 

Filmul de debut al lui David Michod, Animal Kingdom(2010),  o drama violenta despre un tanar de 17 ani prins la mijlloc intre lupta dintre famiia sa criminala si politistii care incearca sa ii prinda. Debutul sau a fost laudat de criticii de specialitate, care au apreciat curajul sau.
 

Viata dupa Twilight pare sa ii aduca numai noroc actorului britanic. Chiar daca presa straina scrie ca actorul s-ar fi despartit din nou de iubita sa, Kristen Stewart, acesta pare sa aiba planuri mari pentru viitor. Robert Pattinson are agenda incarcata pentru urmatorii doi ani: in varsta de 26 de ani, Robert Pattinson va juca in thrillerul Hold on me unde va il va interpreta pe iubitul lui Carey Mulligan. Filmul regizat de James Marsh (Man On Wire) se inspira dintr-o poveste reala - cea a unui cuplu care rapeste pe cel mai bogat om din oras, insa aventura lor nu merge conform planului. Carrey Mullingan o va juca pe Nancy o femme fatale care decide alaturi de partenerul ei Danny sa-l rapeasca pe cel mai bogat om din oras pe care il ascunde intr-o cutie de lemn. Robert Pattinson va fi Jimmy marea dragoste a lui Carey Mulligan.

 

Hold on me va fi al treilea film pe care Robert Pattinson il va filma in urmatorii doi ani. Tot in 2013 actorul incepe productia la drama biografica Queen of the Desert, un film scris si regizat de Werner Herzog si unde Pattinson va juca alaturi de Naomi Watts. In acest film Robert Pattinson il va juca pe T.E. Lawrence, un ofiter britanic, care va deveni cunoscut ulterior sub numele de Lawrence al Arabiei. Filmul va descrie viata lui Gertrude Bell ( Naomi Watts) - scriitoare, arheoloaga, exploratoare si politiciana pentru Imperiul Britanic.  Tot de anul viitor Robert Pattinson va juca in thillerul Mission: Blacklist rolul lui Eric Maddox, un agent militar care a condus operatiunea de cautare a dictatorului irakian. Filmul bazat pe cartea lui Maddox "Mission: Blacklist" este produs de Erik Jendresen ("Band of Brothers", "Otis") si regizat de Jean-Stephane Sauvaire ("Johnny Mad Dog").


Galerie foto