marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson pune mana pe un nou rol interesant: actorul din Twilight se transforma in Lawrence al Arabiei in filmul "Queen of the Desert"

Robert Pattinson a pus mana pe inca un rol interesant, dupa ce in aceasta perioada face valva cu "Cosmopolis", al lui David Cronenberg. Actorul din Twilight se pregateste sa il joace pe T.E. Lawrence, cunoscut ca Lawrence al Arabiei, in filmul biografic "Queen of the Desert", regizat de Werner Herzog.

Robert Pattinson pune mana pe un nou rol interesant: actorul din Twilight se transforma in Lawrence al Arabiei in filmul Queen of the Desert

 

 

Daca fosta sa iubita, Kristen Stewart tot pierde proiecte si nu iese din casa de rusine dupa ce a recunoscut ca si-a inselat iubitul cu regizorul Rupert Sanders, situatia lui Robert Pattinson este diferita. In aceasta perioada, actorul se afla in plin turneu de promovare al filmului Cosmpolis si primeste oferte din ce in ce mai interesante. Urmatorul sau film se va numi  Queen of the Desert si o va avea colega pe Naomi Watts, scrie Hollywood Reporter.

 

 

Naomi Watts o va juca pe scriitoarea Gertrude Bell, supranumita versiunea feminina a lui Lawrence al Arabiei datorita impactului pe care l-a avut britanica in Orientul Mijlociu. Bell a fost exploratoare, arheologa, scriitoare si atasat diplomatic si a lucrat pentru serviciile secrete britanice in perioada Primului Razboi Mondial.

Pattinson il va infatisa pe T.E Lawrence, arhelogolul britanic devenit ofiter in armata britanica, care a jucat un rol esential in revolutiile din Orientul Mijlociu din aceeasi perioada si a fost apropiat de Gertrude Bell.

Cea mai celebra porteretizare a lui Lawrence ramane cea a lui Peter O'Toole din 1962, in filmul Lawrence of Arabia, care i-a adus acestuia o nominalizare la Oscar.


Herzog a scris si scenariul, iar producatori sunt Nick Raslan si Cassian Elwes. Filmarile ar trebui sa inceapa in aceasta toamna in Marea Britanie si Iordania.


Pattinson pare sa isi fi indreptat atentia catre filme independente dupa seria Twilight, care l-a transformat intr-unul dintre cei mai celebri actori din lume. Actorul de 26 de ani va putea fi vazut pentru ultima data in rolul vampirului Edward in Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II, care va fi lansata si in Romania pe 16 noiembrie 2012.

 

 

In aceasta perioada, Pattinson a fost pe prima pagina a ziarelor dupa scandalul de infidelitate care a dus la despartirea actorului de Kristen Stewart, dupa ce aceasta a fost surprinsa de fotografi in ipostaze intime cu regizorul Rupert Sanders, cu care a colaborat la Snow White and The Huntsman.
 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies