marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson are o noua iubita? Presa straina a dezvaluit cine este noua cucerire a actorului din Twilight

Presa tabloida straina scrie ca actorul Robert Pattinson are o noua iubita. Conform celor de la US Weekly, Pattinson a trecut peste despartirea de Kristen Stewart, a avut o aventura cu Dylan Penn, iar acum, noua lui iubita ar fi modelul Imogen Kerr.

Robert Pattinson are o noua iubita? Presa straina a dezvaluit cine este noua cucerire a actorului din Twilight

Actorul britanic de 27 de ani continua sa fie discret cu viata lui personala, insa presa tabloida scrie ca fostul star al francizei Twilight a inceput o relatie cu Imogen Kerr, un fotomodel american, in varsta de 22 de ani.

"S-a purtat ca un cavaler si este foarte romantic cu ea" a spus o sursa pentru US Weekly. Aceeasi sursa a spus ca actorul a cunoscut-o prin intermediul actritei Dakota Fanning si Kerr este prietena chiar cu fosta lui iubita, Kristen Stewart.


 


Actorul nu a confirmat inca relatia, insa cei doi au fost vazuti in ipostaze apropiate la mai multe cine, saptamana trecuta.

Pattinson trece printr-o perioada foarta buna si pe plan profesional. Actorul este asteptat pe covorul rosu de la Cannes, acolo unde participa cu doua filme: Maps to The Stars, in regia lui David Cronenberg, cu care a mai lucrat si la Cosmpolis. Al doilea film este The Rover, un thriller intens, in care joaca cu Guy Pearce.

 

 

 

Actorul este atat de ocupat incat a fost nevoit sa renunte la un proiect important, insa mai are inca 5 filme de lansat, printre care The Rover, Maps To The Stars si Life.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies