marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson ajuta la capturarea lui Saddam Hussein in filmul Mission: Blacklist

Starul seriei Twilight, Robert Pattinson pleaca in armata. Actorul va juca in filmul "Mission: Blacklist", pelicula care va spune povestea capturarii lui Saddam Hussein

Robert Pattinson ajuta la capturarea lui Saddam Hussein in filmul Mission: Blacklist

Robert Pattinson va juca rolul lui Eric Maddox, un agent militar care a condus operatiunea de cautare a dictatorului irakian. Filmul bazat pe cartea lui Maddox "Mission: Blacklist" este produs de Erik Jendresen ("Band of Brothers", "Otis") si regizat de Jean-Stephane Sauvaire ("Johnny Mad Dog").

Pentru moment actorul de 26 de ani se pregateste sa-si lanseze la Cannes filmul Cosmopolis, regizat de David Cronenberg, in care starul seriei Twilight este cap de afis.
 

Desi multi au fost surprinsi de colaborarea dintre David Cronenberg si Robert Pattinson, criticii sunt nerabdatori sa vada noua pelicula a regizorului canadian, care reprezinta o revenire  la stilul clasic care l-a consacrat.  Filmul este prezentat de francezi ca unul din marile socuri de la Festivalul de Film de la Cannes. Presa de profil anunta ca noul film Cosmopolis reprezinta intoarcere a lui Cronenberg la halucinatiile urbane din Videodrome, iar Robert Pattinson  este un anti erou arogant si cinic.

 

Regizat de David Cronenberg, Cosmopolis este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Don DeLillo.Robert Pattinson il interpreteaza pe Eric Packer, un tanar si prosper om de afaceri care isi risca intreaga avere cand pariaza intr-o zi la bursa impotriva yen-ului japonez. Insa noul sau plan de afaceri este foarte apoape de a avea consecinte fatale.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies