marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr va fi tata pentru a treia oara

Robert Downey Jr. va deveni din nou tata, sotia lui, Susan Downey, fiind insarcinata cu al doilea copil al cuplului, o fetita, a anuntat actorul miercuri, intr-un mesaj publicat pe contul sau de Twitter.

Robert Downey Jr va fi tata pentru a treia oara

In cursul aceleiasi zile, actorul american, casatorit cu Susan Downey din 2005, a revenit pe reteaua de socializare Facebook pentru a anunta ca va avea o fetita, care se va naste in noiembrie, informeazacontactmusic.com.


"Hm, nu stiu daca este «o lume a barbatilor», dar sunt sigur ca femeile o conduc. Prin urmare, Susan si cu mine suntem incantati sa anuntam ca asteptam un copil. O fetita, pentru noiembrie", a spus actorul in mesajul de pe Facebook.
De asemenea, purtatorii de cuvant ai lui Robert Downey Jr. au confirmat informatia pentru E! News


Robert Downey Jr. si Susan Downey mai au un copil impreuna, Exton Elliot, nascut pe 7 februarie 2012.

 

 


Actorul american are, de asemenea, un fiu dintr-o casatorie anterioara - cu actrita Deborah Falconer -, Indio, in varsta de 20 de ani.


Robert Downey Jr. ocupa primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in 2013, cu onorarii care au totalizat anul trecut aproximativ 75 de milioane de dolari, potrivit unui clasament realizat de Women's Media Center si publicat in luna februarie.

Afla mai multe pe mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies